Ha ideges az ember, megnyugtatja a gyereke közelsége?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:09
1/7 hot_kiss válasza:
Nembiztos. Attólisfügg, miért ideges az ember.
2/7 anonim válasza:
ha nem akkor a baba lesz feszült és sírós :(
nekem már nagyobb a babám és odajön hozzám, megölel és igen, megnyugszom :)))
3/7 anonim válasza:
Engem nem, inkább plusz bűntudatom van, ha morcos vagyok vele, vagy nem tudok rá őszintén mosolyogni.
4/7 anonim válasza:
hááát ha éjjel ordít, és ezért vagy mr ideges, akkor tuti nem...
5/7 anonim válasza:
háát...nem mindig.
pl.az én lányom 2-től kb. 6 hónapos koráig a nyugalom szobra volt, napokig a hangját nem hallottuk (éjjel sem sírt), most majdnem 8 hónapos , és hetek óta ordít egész nap.
(talán a foga, talán a mozgásfejlődése miatt...többet akar, mint amire képes egyelőre)
ez abszolút nem megnyugtató
6/7 anonim válasza:
Nem biztos. Lehet, hogy éppen egyedüllétre vágyik, egy kis magányra, és a gyerekek közelsége még idegesebbé is teheti.
7/7 anonim válasza:
Engem szinte mindig igen :) Ha más nem, elvonja a figyelmemet arról, ami felhúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!