Ellepték a bodobácsok a házat, hogy írtsam ki őket?
2009. okt. 22. 20:40
11/18 anonim válasza:
jo, ebédelni már gondolom nem, de akkor is, ne essunk már tulzásba, most komolyan.
12/18 anonim válasza:
ja, most olvasom, hogy bent is van, tehát amit irtam, jogos. ha leulsz zabálni, nemhiszem, hogy kellemes ezekkel a bogarakkal beszélgetni.
13/18 anonim válasza:
Ó hát ezek tök édesek. Nálun is sok volt a másik háznál bár csak kint. Mindig játszottam velük gyerekkoromban.
14/18 anonim válasza:
Kívül elfér, nem?
És szép, nem gusztustalan egyáltalán. Ne nézd, majd elmennek!
15/18 anonim válasza:
Hát, ha annyira zavar, fogj egy lapátot, meg egy seprűt, seperd rá, majd vesd a tyúkok elé, vagy a tűzbe!
16/18 A kérdező kommentje:
Az nem lenne gond, ha kinn lennének, de amikor 10 percenként mászik rajtam egy az már egy kicsit aggasztó. De kezdenek meghalni, már kevés van.
2009. okt. 26. 11:06
17/18 anonim válasza:
Persze a fagyok kinyírják őket, viszont a petéiket már lerakták, úgyhogy tavasszal újra jönni fognak...
Azt gondoljátok hogy ártatlanok, nekem elég nagy gond az, hogy kívül összeszarják a falat és pár év alatt gusztustalanul néz ki.
18/18 anonim válasza:
Próbálj nekik hangyacsapdát tenni.Vagy ecetes mézet egy lappkába, arra minden bogár rámegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!