Elleptek a csótányok. Mit tehetnék ellenük?
Nálunk is zselével írtják a csótányokat 3 havonta, alkalmanként 1800 Ft.
Először a mi lakásunkban sem voltak csótányok, aztán egy nagyon durva család költözött fölénk, nem takarítanak semmit, állítólag halomban áll a lakásukban a szemét, csúnyán is beszélnek egymással, éjszaka is, nagyon durva. És egyszercsak elkezdtek tőlük lemászni hozzánk a csótányok... Nagyon durva, pedig én is mindig mindent vastagon domestossal takarítok. Aki jött hozzánk rovart írtani, az is mondta, hogy olyan undorító lakást még nem látott, és hogy mennyire gusztustalan, pedig ő ebből él, de ez akkor is durva. Szóval én is hiába takarítok, ha egy bunkó igénytelen család van a házban.
Írtás után mindig előjönnek a csótányok, de azok már általában mérgezettek, nem élnek utána sokáig. 2-3 napig még szoktak mászkálni a lakásban a bogarak, de aztán szerencsére eltűnnek. Mi Raid-et is használunk, illetve előtte vettünk ilyen kis csótánycsapdákat, kartonból kell összehajtogatni, van benne csali a csótányoknak, és ragasztós az alja. Belemászik a csótány a kajáért, de kijönni már nem tud belőle. Ezzel is sokat meg lehet fogni, baba mellett szerintem ez praktikus, nem lélegzi be a kicsi, csak persze olyan helyre kell tenni, ahol nem fér hozzá. (Nálunk volt a konyhaszekrény tetején, a szemetes mellett, a fürdőben a mosdószekrény alatt, a mosógép mögött...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!