Ellepték a bodobácsok a házat, hogy írtsam ki őket?
Miért irtanád ki? Ezek szép és kedves bogarak. Mint a katica. Nem is kártékonyak. Nagyapámék falán is voltak mindig. Napozni mennek, jól esik nekik, hogy kicsit melegít a nap.Én szerteném, ha nekünk ilyenek lennének.
Pár hét múlva úgyis megdöglik legtöbbje. Addig meg ne izgasd magad, vagy gyönyörködj bennük.
Ha nagyon zavar, hozz pár tyúkot, azok összeszedik. Akár kölcsönbe.
"Addig mályva- és hárstermések nedvtartalmát szívogatja hosszú szipókájával."
még ez is olyan szép. Hogy ilyen virágocskákat szívogat, és ezzel tölti az egész életét.
Neked meg a kegyetlenséged mesébeillő, gyökér.
Addíg örülj, amíg a bogarak a legnagyobb ellenfeleid.
Ártalmatlan kis élőlény, aki kihasználja az ősz utolsó napsugarait melegedésre, aztán elpusztul.
Hagyd őket! Aranyosak, de ha te iszonyodsz, ne menj oda! Pár nap, az utolsó napsütést élvezik. Ennyi joga a Isten legcsúfabb teremtményének is legyen!
Ugyan annyi joguk van a naphoz, ha a telket nem is ők vették!
Van mese is, azt hiszem, Lázár Ervin!
Arra vigyázz, hogy a gyermekek meg ne lássák , el ne tanulják a te iszonyatodat!
Pár nap, és itt a ködös ősz, vége a sütkérezésnek.
Azért verőköltő bodobács, mert a verőfényt szereti, ha ház fényverette oldalát. Ennyi az egész mást nem is csinál életében, csak napozik, párosodik, meg a virágokat szívogatja. Egy életművész, és szép is! Engem egy cukorkára emlékeztet, épp ilyen színű és formájú volt,s mandula volt bevonva, Mint a dunakavics.
Ha nem bírod elviselni, készíts árnyékolót a falhoz!
21:54-es vagyok. ne költözzön már ide a grinpisz. lehet lepontozni, de ezekkel én sem szeretnék egy házban élni. sajnálom, szerintem gusztustalanok. biztos ettől kegyetlen szemét vagyok, jaj. menjetek a francba, még jo, hogy nem csotányokkal akartok egyuttélni.
ti amikor leultok ebédelni, és megláttok egy csapat ilyen piros bogarat a falon, akkor még köszöntök is neki, vagymi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!