Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ellepték a bodobácsok a...

Ellepték a bodobácsok a házat, hogy írtsam ki őket?

Figyelt kérdés

Ezek azok:

[link]

2009. okt. 22. 20:40
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Benn is elég sok van, de a ház oldala konkrétan tele van velük.
2009. okt. 22. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
A hideg majd megoldja.
2009. okt. 22. 20:43
 3/18 anonim ***** válasza:
32%

Miért irtanád ki? Ezek szép és kedves bogarak. Mint a katica. Nem is kártékonyak. Nagyapámék falán is voltak mindig. Napozni mennek, jól esik nekik, hogy kicsit melegít a nap.Én szerteném, ha nekünk ilyenek lennének.

Pár hét múlva úgyis megdöglik legtöbbje. Addig meg ne izgasd magad, vagy gyönyörködj bennük.

Ha nagyon zavar, hozz pár tyúkot, azok összeszedik. Akár kölcsönbe.

2009. okt. 22. 20:45
 4/18 anonim ***** válasza:
53%

"Addig mályva- és hárstermések nedvtartalmát szívogatja hosszú szipókájával."

még ez is olyan szép. Hogy ilyen virágocskákat szívogat, és ezzel tölti az egész életét.

2009. okt. 22. 20:49
 5/18 anonim ***** válasza:

H a nap elbújik, ők is elbújnak.

Addig inkább örülj te is a napnak, s ülj ki hozzájuk egy tál szőlővel olvasgatni!

Pl a Bodobács Kiadó könyveit: [link]

Vagy: [link]

Schaffer Erzsébet szép könyvét: Bodobács

2009. okt. 22. 20:53
 6/18 anonim ***** válasza:
35%
olyan aranyos kis mesébeillőnek tűnt a kérdés, de mikor megnyitottam a linket, majdnem sirvafakadtam :D én gyűlölöm ezeket, nemtudtam, hogy még most is vannak, megértem, hogy ki akarod írtani őket.
2009. okt. 22. 21:54
 7/18 anonim ***** válasza:
20%

Neked meg a kegyetlenséged mesébeillő, gyökér.

Addíg örülj, amíg a bogarak a legnagyobb ellenfeleid.

Ártalmatlan kis élőlény, aki kihasználja az ősz utolsó napsugarait melegedésre, aztán elpusztul.

2009. okt. 22. 22:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi az oviban vérszívóbogárnak hívtuk,mindenki félt tőlük:D de ártalmatlankok,jön egy nagy talajmenti fagy és ott se lesznek,max valami rovarölő spray(chemotox)
2009. okt. 22. 22:05
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

Hagyd őket! Aranyosak, de ha te iszonyodsz, ne menj oda! Pár nap, az utolsó napsütést élvezik. Ennyi joga a Isten legcsúfabb teremtményének is legyen!

Ugyan annyi joguk van a naphoz, ha a telket nem is ők vették!

Van mese is, azt hiszem, Lázár Ervin!

Arra vigyázz, hogy a gyermekek meg ne lássák , el ne tanulják a te iszonyatodat!

Pár nap, és itt a ködös ősz, vége a sütkérezésnek.

Azért verőköltő bodobács, mert a verőfényt szereti, ha ház fényverette oldalát. Ennyi az egész mást nem is csinál életében, csak napozik, párosodik, meg a virágokat szívogatja. Egy életművész, és szép is! Engem egy cukorkára emlékeztet, épp ilyen színű és formájú volt,s mandula volt bevonva, Mint a dunakavics.

Ha nem bírod elviselni, készíts árnyékolót a falhoz!

2009. okt. 23. 15:02
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

21:54-es vagyok. ne költözzön már ide a grinpisz. lehet lepontozni, de ezekkel én sem szeretnék egy házban élni. sajnálom, szerintem gusztustalanok. biztos ettől kegyetlen szemét vagyok, jaj. menjetek a francba, még jo, hogy nem csotányokkal akartok egyuttélni.

ti amikor leultok ebédelni, és megláttok egy csapat ilyen piros bogarat a falon, akkor még köszöntök is neki, vagymi?

2009. okt. 25. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!