Mi kaparhat este a szobámban?
A leírtak alapján ez valószínűleg a "Kis kopogóbogár (Anobium punctatum)" rovar osztályának a hímvessző-ági családjába tartozó "Nagy kaparóbogár (Musculus Vulgus)" lehet. Latinul a "musculus" a "Nagy" szó jelentésével bír, míg a "vulgus" szó "kaparólapát"-ot jelent. Azért kapta latinul ezt a nevet, mert a kaparólapát formájára emlékeztető feje van a bogárnak. A "szú" félék rendjében köznapi nevén egyszerűen csak "faszú"-nak hívják. Azonban jelenlegi esetünkben az a kérdéses, hogy biológiai szempontból milyen "faszú". A rovar falloszának formája és mérete nagyban hozzájárul a kaparás hangjához. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a bogár nem a fejével, hanem a péniszével idézi elő a kaparásra emlékeztető zajt, a 10-20 perces aktus során. Ezek a rovarok a falból való kiszabadulásukig csak a vakolattal tudnak szexuális kapcsolatot kialakítani, amely elősegíti a nemző szervük edzettségét továbbá a szabad világba történő kijutásukat. A fajra jellemző másik egyedi tulajdonságuk, hogy pontosan hajnali 02:50 és 03:15 között aktívak. Biológiai órájuk azért erre az időintervallumra van beállítva, mert egy normális ember e-tájt már rég húzza a lóbőrt. Közben a bogár pedig a nemi végtagján található bőrt.
Ebből következvén az egyetlen tanács az, hogy feküdj le előbb aludni! Így akkor már nem fogod hallani a kaparászást mert olyan mély álomban leszel.
Remélem tudtam segíteni.
Komolyan, néhány válasz akkora.... :DDDD Ez a Kőmíves Kelemmé, meg most ez az utolsó előtti nagyon ott volt.
Na de nem poénból írtam ki a kérdést, szóval aki normálisan segíteni próbált, annak köszönöm. Valószínűleg, amíg nem szedem szét a falat, nem fogom megtudni, mi az, de most már legalább van sejtésem.
A vicces hozzászólókon pedig jót nevettem, tényleg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!