Lehetett földönkívüli a szobámban?
"Mikor felkapcsoltam a villanyt akkor még kb. 1-2 mp-ig hallottam, de utána megszűnt a zaj."
Csótányok élnek a parkettád alatt. Ezek leginkább sötétben mozognak, egy kis fényre vagy mozgásra elbújnak. Elég fura hangokat tudnak kiadni, mikor egy nagyobb csapat megindul a kis résekben.
"hanem, hogy milyen plüssmaci van a polcon a vekker mellett."
Lehet, hogy az idegeneknél a plüssmaci egy kedvenc csemege, és csak arra várnak, hogy az a veszélyes vekker abbahagyja a ketyegést.
:DDD
Gondolj bele a következőbe: tegyük fel, hogy az emberiség képes lesz csillagközi utazásra. Évtizedes megfeszített kutatómunka, sosem látott mértékű nemzetközi összefogás, dollárszázmilliárdok befektetése, a bátor űrhajósok éveken át tartó kiképzése után az ember elindul felfedezni a világűrt. Kutatóbázisok, óriási űrtávcsövek, kolóniák, bányák épülnek ki olyan messzeségben, amiről addig csak álmodhattunk. És akkor megtörténik minden idők legnagyobb felfedezése: nem vagyunk egyedül. Az egyik távoli rádiótávcső egy fiatal, szárnyait bontogató civilizáció jelenlétét érzékeli valamely távoli csillag szomszédságában. Az emberiség az óvatos megfigyelés mellett dönt.
Namost gondolj bele, ezek után szerinted az lenne a legjobb dolga a földi felderítőknek, hogy szegény földönkívüli gyerekek hálószobájában éjszakánként furcsa zajokat keltenek, majd cinkos vigyorral az arcukon kuncognak a markukba, amikor a gyerek nem tud aludni?
Szerintem akadna más elfoglaltságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!