Lehetett földönkívüli a szobámban?
Figyelt kérdés
Már több este is hallottam, hogy a szobám parkettája olyan hagot ad ki mintha valami víz csöpögne rá gyorsan, és folyamatosan, de eddig mindig csak távol, a radiátor és az íróasztalom melletti részen. Mikor felkapcsoltam a villanyt akkor még kb. 1-2 mp-ig hallottam, de utána megszűnt a zaj. Megnéztem, nem volt vizes a parketta. Aztn tegnap éjszaka aludtam, és hirtelen arra riadtam fel, hogy azt hallom, mintha valaki az ágyam mellett mászkálna gyorsan és a parketta hangot adott ki, mint mikor valaki lépked rajta, és még mintha suhanó hangot is hallottam volna. Nagyon megijedtem, gyorsan felkapcsoltam a kislámpámat, és még akkor is 1-2 mp-ig hallottam ezt, de aztán abbahagyta. Nagyon félek esténként, hogy esetleg ezek a hangok arra utalnak, hogy földönkívüliek látogatnak meg. Néhány hónapja olvastam egy mélyebb spirituális könyvet, és abba voltak megemlítve rossz indulatú fk-ek. Ha máshol olvasom, nem hittem volna el, de így, hogy hiszek a spirituális dolgokban, sajnos ez benne ragadt az agyamban, és minden este félek. :( Tudom, hogy alap esetben nem látogatnának meg, mert nincs okuk rá, egy "senki" vagyok, de attól félek, hogy a sok rájuk fordított gondolattal bevonzottam őket. Kérlek szépen nyugtassatok meg, hogy ezek a parketta hangok mástól vannak, és, hogy hogyan verjem ki a fejemből ezt a buta gondolatot velük kapcsolatban, mert így nem tudok normálisan aludni, és tönkremegyek a félelembe.2013. jan. 28. 09:51
21/21 anonim válasza:
hát ami az első választ illeti...inkább jöjjön egy ufo a szobámba, mint egy csótány :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!