Miért félek este elaludni a szobámban ha egyedül vagyok, hogyan tudnék rajta változtatni?
2/2 : A kérdező irta hogy nem gépezik túl sokat, olvasd el a kérdést mielőtt válaszolsz.
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak: Én is félek a sötétben a szobámban, mindig azt lesem hogy nincs-e valaki az erkélyen,mégis sokáig fennmaradok, de így legalább 5 perc alatt el tudok aludni.
Én 13 vagyok és lány. Összesen két horrorfilmet láttam, de aztán én is féltem elaludni. Egyszerűen másra gondoltam. De ez szerencsére csak pár napig tartott, aztán már nem. És persze nem nézek több horrorfilmet.
Szóvalj próbálj másra gondolni! Mást nem igazán csinálhatsz... győzd le a félelmeidet.
Én ugyan nem félek a sötétben aludni, de a horrorfilmek meg ilyenek hatására van amikor nem merek kimenni a folyosóra, mert sötét van a végén. Mint a villám, kapcsolom fel a villanyokat, amikor kint vagyok ég mindenhol a villany. :) Én még a redőnyt is lehúzom, hogy ne tudjam elképzelni, hogy valaki bemászik az erkélyre, pedig a 4.-en lakunk. :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!