Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félek este elaludni a...

Miért félek este elaludni a szobámban ha egyedül vagyok, hogyan tudnék rajta változtatni?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. Nagyon sok zombis játékkal játszottam, nagyon sok horror filmet nézek már rég óta. És este amikor egyedül vagyok a szobámban nagyon félek elaludni. Ha otthon vagyok és nincs senki velem akkor is félek, de elvagyok mert a számítógép és a TV leköt. De nem gépezek azért túlzottan sokat mert a tanulás és a foci elveszi az szabadidőm nagy részét. Mindig attól félek, hogy valami betörő bejön a házunkba, vagy valami szellemes dolog. Hogyan tudnám legyőzni a félelmeimet(?)

2012. aug. 20. 10:39
1 2
 11/11 Szanyi F Tamás válasza:
Gondolj a szerelmedre ha van :) Én ha rá gondolok rögtön elmúlik minden félelmem :) 13 vagyok tehát most nemrég volt az első kicsit komolyabb kapcsolatom :) először csókolóztam :) és ha rágondolok tényleg rögtön mintha ,,, :D phüü. :) nem is tudom kifejezni az érzést :). Bocs hogyha már nem olvasod a válaszokat, de kitudja, talán még mindig félsz :D :) sok sikert :)
2015. febr. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!