Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bicskén milyen a közbiztonság?...

Bicskén milyen a közbiztonság? M a menekülttábor lakóival egy városban lakni?

Figyelt kérdés
Barátnőm ott vállalt munkát, sajnos 3 műszakban. Sokszor este 10-re megy dolgozni, vagy akkor indul el hazafelé. Én is körülnéztem párszor és dolgoztam is ott pár hetet. Olyan mint egy kis magyarországi Harlem. Lehet, hogy nincs sok színes bőrű, de valamiért mindig ők vannak kint az utcán. Főleg az Etyeki Tűzép előtt szoktak állni, 10-30-an. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a feketék mennyire balhés alakok? Volt már nemi erőszak, késelés, rablás a faluban, amit a feketék követtek el? Gyakoriak az erőszakos bűncselekmények? Nagyon furcsa ez nekem mert még Budapesten sincs ennyi fekete mint ott! GTA San Andreashoz tudnám hasonlítani a várost, amikor ott járok...Szerintetek kell félni ezektől az emberektől? Cigányokkal kapcsolatban kérdezném ugyanezt, bár őket alig látni a főtér és Bicske alsó közötti szakaszon.
2013. júl. 16. 23:21
 1/1 anonim válasza:
100%

Én bicskei vagyok, de még mindig élek! :D A menekültekkel önmagában nincs sok probléma. Sokszor engem is zavar, hogy több színes bőrű van az utcákon, mint ismerős bicskei, de az igazat megvallva sok gondot eddig nem okoztak,ami inkább zavar, az az, amikor lemegyek vásárolni pl. tescóba, villognak a jobbnál jobb ruhákban a felső kategóriás laptopokkal, galaxy telefonokkal és táblagépekkel, a mi pénzünkből, ami volt pár éve késelés, a kubaiakkal, az is eléggé félre lett fordítva a sajtóban.

Akik rabolnak, azok inkább a cigányok sajnos. Pár éve volt betöréssorozat, de tudtommal elkapták a rendőrök azt a bandát, azóta nem nagyon hallottunk ilyenekről. Nagyon sok rendőr lett, éjjel-nappal járőröznek és érződik is a hatása. Nem kell túldramatizálni.

2013. aug. 31. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!