Miért jó falun lakni?
Látszik városi vagy :D
Úgy mellékesen, én Pesten belül is 1 órát utazom melóhelyre, állva, dög melegben, ha meg kocsival mész akkor a dugóban vagy, az se jobb.
Rosszindulatú, másik életével foglalkozó emberek meg pont ugyanúgy megvannak itt Pesten is, ráadásul még közelebb is mert egy zsémbes vén banya a szomszéd. Vagy pont hogy nem is tudod azt sem ki lakik melletted, max akkor ha valami stikkje van, fúrás faragás.
Ház körüli munkák is olyanok, hogy attól hogy falun laksz nem kell disznót, lovat tartani, viszont hétvégi, délutáni kikapcsolódásnak pont elég egy kisebb kert, vagy fűnyírás, tudsz kerti partit csapni, nem ér véget a tulajdonod a bejárati ajtónál, na meg a megtermelt zöldség, gyümölcs mégiscsak jobb, mintha boltban kellene venned, vagy a saját nyúl, tyúkhús...és ezek simán tarthatók meló mellett is.
Igazából az összes dolog amit felhoztál, az megvan a városi életben is.
22 éves vagyok, kisvárosban élek, de Szegeden tanulok, mit ne mondjak, van különbség
Mikor eléd állnak az utcán, és egy 3 utcával arrébb lakó nyanya megkérdi, h mióta vagy munkanélküli, hát az csúcsszuper. Közben még egyetemista vagyok....
Pletykálnak mindenkiről, mindent, nincs jobb dolguk
Jobb a nagyváros, hidd el
Valójában az a baj, hülyeségekkel érvelünk egymásnak.
Falun is lehet helyben a munkahelyed, lehet valakinek épp ott van cége, meg városban is messze. Hülye emberek is vannak mindenhol ugyanúgy....vagy inkább úgy mondanám hülyék azok mindenhol :D
Még csak lakás mérete sem mérvadó, falun is lehet szoba-konyhás házad, mg kisebb városokban is lehet panel. Meg egy nagyvárosban is lehet új építésű házad 2 szobával, nappalival, tetőterasszal, ez már inkább pénz kérdése.
Igazából ez olyan, döntse el mindenki maga hogy hol akar lakni, aztán kész, de fogadja el a másik véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!