Falun lakni jobb, vagy városban?
városban
a buszra sokat kell várni sosincs mikor kéne, több az öreg mint a korombeli, több tehén mint ember mikor kérdezik hol lakom tök mindegy mit mondok mert úgysem tudja hol van
Én mindig is városban éltem, ezért nekem itt a jobb, legalább is amíg fiatal vagyok és kicsi a gyerekem. Több lehetőség van minden félére helyben. Pl. faluban sok helyen nincs külön gyerekorvos, itt meg van minden körzetben. Gyakrabban járnak a buszok, több a bolt, patika, posta. Azt pedig kimondottan élvezem, hogy nem ismer mindenki mindenkit, így pletyka sincs annyira, nem kell annyira megfelelnem idegeneknek. Több a lehetőség a szórakozásra, vagyis többféle szórakozásra van lehetőség. Munkalehetőség is több van, bár azért itt Pécsen nem olyan sok, de mégis akad. Ovi, bölcsi, iskola is sok van, nem kell a gyereket is busszal vinni a legközelebbi városba.
Én ezért szeretek városban élni.
De aki a falut szokta meg, annak biztos az a jobb. Azt is meg tudom érteni. Ha lenne autóm és a fiam nem lenne már kicsi, hanem mondjuk főiskolás, vagy már dolgozna, akkor lehet, hogy inkább falun vennék egy házat a városhoz közel, de így nekem jobb itt.
az előttem válaszolónak igaza van...
de én szeretek falun lakni, mert nincs nagy zaj, ki lehet menni a kertbe pihenni, esetleg egy kicsit aludni is lehet st. tehát szerintem a falu ebből a szempontból jó:D
és úgy h 5-6 km-re van a város a falutól?
Mert én falun lakok és nem szeretek itt lakni :S:S:S nagyon nem :( és el vagyok keseredve hogy nem tudok szórakozni menni mert anyámék nem igazán szeretik ha másnál alszom :( Pedig 19 éves vagyok.
_lakni_ sokkal jobb falun, friss levego, szomszedokkal jobb viszony alakulhat ki, mint egy panelban, persze a hatranyai megvannak, mar felsoroltak a tobbiek (munkalehetoseg, stb.)
a legjobb egy nagyvaros melletti faluban (par km.) lakni :D
Falun lakom, és nem tudom elképzelni, hogy a városban kelljen laknom. Minden nap bemegyek dolgozni, de már messziről büdös van, zaj, és minden ami vele jár.
Itt tiszta a levegő, csend van, nyugalom, és megvan minden, amire szükség van, mármint infrastruktúrára, és ellátásra gondolok. Azt már felesleges is mondani, hogy veteményeskert, néhány gyümölcsfa, saját tojás és hús, és ehhez hasonlók.
Fiatalon mindig azt hittem, hogy milyen jó annak, aki a városban lakik, régen talán nehezebb is volt falun, de azt hiszem, mára már szinte kicsit kiváltság falun lakni.
Nagyon szeretem, jó itt nálunk, az meg, hogy mindenki ismer mindenkit nem baj, amig mindenki a saját dolgával törődik!
attol függ.
ha szereted a nyüzsgést stb... akkor városban.
ha a nyugit, meg mindenféle falu hagyományokat akkor természetesen falu.
személy szerint a várost jobban szeretem. Mert ha rámjön ez a 'shoppingolhatnék' akkor felöltözök és mehetek. stb.. falun meg nézni kell mikor jön busz egyebek.(ugyebár nincs autóm.. meg fiatal vagyok ahhoz még:D ) meg városba több a helyes fiú :)
de emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!