Miért olyan hihetetlen, h valaki már 22-23 évesen saját házat tud venni hitel nélkül?
Ismerősöm programozó matematikusnak tanult. Még nem fejezte be az egyetemet, de már készített saját tervezésű programokat. Egy nagyon komoly külföldi cég meglátta az egyiket az Apple store-ban, kizárólagos jogot kértek rá, megkapták, cserébe az ismerős srác nagyon komoly (több lakásnyi) összeget kapott. Még nincs 25 éves...
Ennyit a teóriátokról, miszerint Magyarországon csak bűnözők tudnak boldogulni. Tanulni kell, nem panaszosan a sorsot vádolni.
A ma 19:46-os levezetése szerint egy ÉV alatt keres valaki 1 milliót, mire a 8 milliós hát összejön, az 8 év, feltéve, hohy ez alatt az idö alatt nem eszik, nem fizet lakbért, nem költ el egyetlen fillért sem. De még akkor is 14 évesen kellett volna kezdenie dolgozni, ami ugye kizárt.
Meg az is lehetetlen, hogy semmit nem költ 8 év alatt...
19:46# vagyok
belegondoltál már hogy hol lakik egy 18éves akinek nincs lakása? Elég egyértelmű de elárulom a szüleinél. Szerinted a szülők nem gondoskodnak a gyerekükről ha már ott lakik náluk?
19:46#
És nem azt akartam mondani hogy milyen közeli a cél, hanem hogy végzettség nélkül minimálbérért dolgozva is csak keservesen szerzi meg valaki a 8millát ezzel rávezetve a kérdezőt, hogy miért hiszik el kevesen hogy 23évesen már megvan a ház.
"19:46# vagyok
belegondoltál már hogy hol lakik egy 18éves akinek nincs lakása? Elég egyértelmű de elárulom a szüleinél. Szerinted a szülők nem gondoskodnak a gyerekükről ha már ott lakik náluk?"
Az addig rendben van, csak akkor kizárt, hogy KÖZBEN külföldön dolgozik a gyerek...
19:46#
Jaj te szerencsétlen szerinted ha a külföldi munkával számoltam volna 500ft ot írok órabérnek? Mennyi is vagy 10-12 kötekedni jársz te ide? :)
Több ismerősöm hegeszt, havi 900 ezer úgy, h a cég állja a szállást, ami egy szoba.
400-500-ret félre tudott rakni havonta, ki lehet számolni, h másfél év és meg van a 7 milliós lakás, ami nem feltétlen putri.
De van, aki hitelkártyázik, programokat ír stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!