Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért olyan hihetetlen, h...

Miért olyan hihetetlen, h valaki már 22-23 évesen saját házat tud venni hitel nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem nem egy ilyen ismerősöm van, van aki külföldi munkával, van aki itthon kereste meg a rávalót(mondjuk 7-8 millió forint)
2013. júl. 15. 19:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

Ismerősöm programozó matematikusnak tanult. Még nem fejezte be az egyetemet, de már készített saját tervezésű programokat. Egy nagyon komoly külföldi cég meglátta az egyiket az Apple store-ban, kizárólagos jogot kértek rá, megkapták, cserébe az ismerős srác nagyon komoly (több lakásnyi) összeget kapott. Még nincs 25 éves...

Ennyit a teóriátokról, miszerint Magyarországon csak bűnözők tudnak boldogulni. Tanulni kell, nem panaszosan a sorsot vádolni.

2013. júl. 15. 19:49
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

A ma 19:46-os levezetése szerint egy ÉV alatt keres valaki 1 milliót, mire a 8 milliós hát összejön, az 8 év, feltéve, hohy ez alatt az idö alatt nem eszik, nem fizet lakbért, nem költ el egyetlen fillért sem. De még akkor is 14 évesen kellett volna kezdenie dolgozni, ami ugye kizárt.

Meg az is lehetetlen, hogy semmit nem költ 8 év alatt...

2013. júl. 15. 19:50
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

19:46# vagyok

belegondoltál már hogy hol lakik egy 18éves akinek nincs lakása? Elég egyértelmű de elárulom a szüleinél. Szerinted a szülők nem gondoskodnak a gyerekükről ha már ott lakik náluk?

2013. júl. 15. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Aztán meg lehet venni házat nem csak 7-8 millióért,én is alig 2 millióért vettem,nem világvége,közel a munkahelyem(7 km)kisebb város közelében van,a ház is szép nagy és jó állapotú nagyon.Csak külterület és ezért már eleve sokan elítélnek.Pedig ettől jobbat és kényelmesebbet :-) és főleg olcsóbbat nem tudnék és nem is szeretnék venni.
2013. júl. 15. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:

19:46#

És nem azt akartam mondani hogy milyen közeli a cél, hanem hogy végzettség nélkül minimálbérért dolgozva is csak keservesen szerzi meg valaki a 8millát ezzel rávezetve a kérdezőt, hogy miért hiszik el kevesen hogy 23évesen már megvan a ház.

2013. júl. 15. 20:03
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
2 millióért? Már bocsi, de nekünk az alap és a tető került annyiba, nem hiszem, hogy annyira jó ház lenne.
2013. júl. 15. 20:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"19:46# vagyok

belegondoltál már hogy hol lakik egy 18éves akinek nincs lakása? Elég egyértelmű de elárulom a szüleinél. Szerinted a szülők nem gondoskodnak a gyerekükről ha már ott lakik náluk?"

Az addig rendben van, csak akkor kizárt, hogy KÖZBEN külföldön dolgozik a gyerek...

2013. júl. 15. 20:04
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

19:46#

Jaj te szerencsétlen szerinted ha a külföldi munkával számoltam volna 500ft ot írok órabérnek? Mennyi is vagy 10-12 kötekedni jársz te ide? :)

2013. júl. 15. 20:08
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Ez a kérdés eleve provokatívnak készült, nagy kamu az egész, és semmi másra nem jó, mint összeugrasztani a válaszadókat.
2013. júl. 15. 20:31
 20/25 A kérdező kommentje:

Több ismerősöm hegeszt, havi 900 ezer úgy, h a cég állja a szállást, ami egy szoba.

400-500-ret félre tudott rakni havonta, ki lehet számolni, h másfél év és meg van a 7 milliós lakás, ami nem feltétlen putri.

De van, aki hitelkártyázik, programokat ír stb!

2013. júl. 15. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!