Az ilyen házakat milyen szakemberek építik fel?
szakemberek alatt ács, kőműves, burkoló-t értem.
végülis ha meglenne egy ilyen ház terve, akkor felépíthető, nem? ez is falakból, ablakokból áll, és ügyesburkolásokból, szines tetőcserepek stb.
26.vagyok: Egy nagyobb építkezésnél azért előfordulnak olyan helyzetek, hogy ötletelni kell, azért vagyunk, hogy jól megoldjuk.
Ha profitmaximalizáló vállalkozónak akarsz felcsapni, lehet. Rengeteg olyan vállalkozó van, aki épít egy cégnéven egy házat, azt a vállalkozást bedönti, továbbáll, épít más néven másik házat. Csak nem jársz jól, ha utolér a vásárlód, mert gondolom garanciát nem akarsz akkor vállalni a munkádra. Ha igen, akkor érdemes jól átgondoltan építeni, normális anyagfelhasználással. (Ez amúgy a legnehezebb, ne sz.rt csinálj, de még az ára is legyen jó.) Én egy olyan vállalkozótól vettem lakást (igen vettem, mert építeni nem volt időm, meg felesleges 50 millióm se) aki helyi szinten ismert, évtizede ugyanazon a cégnéven dolgozik és fel is veszi a telefont, ha keressük. Lehet, hogy így érdemesebb, mégha kisebb is a profitod.
Te mivel foglalkozol, hogy ennyire érdekel a téma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!