Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az ilyen házakat milyen...

Az ilyen házakat milyen szakemberek építik fel?

Figyelt kérdés

szakemberek alatt ács, kőműves, burkoló-t értem.

végülis ha meglenne egy ilyen ház terve, akkor felépíthető, nem? ez is falakból, ablakokból áll, és ügyesburkolásokból, szines tetőcserepek stb.

[link]

[link]

2013. júl. 13. 09:51
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Igen eléggé komoly házak ezek, a többi 20millióshoz képest. Az meg teljesen igaz hogy a kőműves csak alapjáraton ismeri a dolgokat, neki amihez feltétlenül szüksége van, azt tudja, a többivel már nem is foglalkozik. "álunk sokszor előfordul, hogy pl épületszigetelésről kapunk rajzot, csomóponti kialakítást a tervezőtől, de a vállalkozóval órákat ötletelünk, hogy nincs e jobb megoldás a lerajzoltnál." azért az se kellemes hogy utólag kell tervezni, összeegyeztetni, úgylátszik a terv sem mindig elég.. ha csak a profitra állnék ra, akkor biztos az egyszerű agyalással oldanám meg a dolgot, lehet nem a legjobb, de ha elpasszolod, akkor híresen sokat lehet vele kaszálni, magyarországon különösen sokan csinálják ezt, kezdve az anyagkispórolással, na az szerintem a legalattomosabb dolgok egyike.
2013. júl. 16. 07:53
 32/40 anonim ***** válasza:

26.vagyok: Egy nagyobb építkezésnél azért előfordulnak olyan helyzetek, hogy ötletelni kell, azért vagyunk, hogy jól megoldjuk.

Ha profitmaximalizáló vállalkozónak akarsz felcsapni, lehet. Rengeteg olyan vállalkozó van, aki épít egy cégnéven egy házat, azt a vállalkozást bedönti, továbbáll, épít más néven másik házat. Csak nem jársz jól, ha utolér a vásárlód, mert gondolom garanciát nem akarsz akkor vállalni a munkádra. Ha igen, akkor érdemes jól átgondoltan építeni, normális anyagfelhasználással. (Ez amúgy a legnehezebb, ne sz.rt csinálj, de még az ára is legyen jó.) Én egy olyan vállalkozótól vettem lakást (igen vettem, mert építeni nem volt időm, meg felesleges 50 millióm se) aki helyi szinten ismert, évtizede ugyanazon a cégnéven dolgozik és fel is veszi a telefont, ha keressük. Lehet, hogy így érdemesebb, mégha kisebb is a profitod.

Te mivel foglalkozol, hogy ennyire érdekel a téma?

2013. júl. 16. 08:44
 33/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ennyire alattomos, de az ingatlanpiacon nemzetközileg is vannak milliárdosok. Egyébként most érettségiztem, elgondolkodtam mi lenne ha mégiscsak ki tanulnám a szakmákat(ács, kőműves, burkoló, villanyszerelő stb.) később, és ezeket kombinálnám, ezt eddig még senki nem csinálta. Szerintem nagyon jó ötlet!
2013. júl. 16. 19:42
 34/40 anonim ***** válasza:
Jó bádogos-szigetelőre mindig igény van ahogy én látom.
2013. júl. 16. 20:13
 35/40 anonim ***** válasza:
nézd, mit olvastam most: [link]
2013. júl. 16. 21:15
 36/40 A kérdező kommentje:
Komoly, de ő bútorasztalos. Ezzel mire akarsz kilyukadni?
2013. júl. 16. 22:05
 37/40 anonim ***** válasza:
Akkor nézz bele még1x: van itt épület-, bútorasztalos meg ács is. Csak azért írtam, mert érdekes, téged mint fiatalt hátha érdekel. Meg nem biztos, hogy a kőművesség kitanulása az egyetlen jó út.
2013. júl. 17. 08:13
 38/40 A kérdező kommentje:
épületasztalost azt tudom milyen, ő foglalkozik a házba építendő ablak, ajtó helyes berakásával. Nem lenne rossz a kőműves szakma, ikerházakat húznák fel, aztán kiadnám albérletnek. egyszerűség a lényeg, de aztán meg van 40ezer/hó
2013. júl. 17. 13:21
 39/40 anonim ***** válasza:
Háát, az épületasztalos nem csak ezt csinálja, de mindegy. Csak azért mutattam, mert az kőműves szakmán kívül is van élet az építőiparban, sőt izgalmasabb. De ha te az akarsz lenni :) Szerintem nem biztos, hogy az egyszerűség a lényeg a lakáskiadásnál, a szomszédom ad ki általa épített lakásokat, nála a 65 m2-es lakás 90 e/hó...
2013. júl. 18. 19:59
 40/40 A kérdező kommentje:
Értem én, nem akarok szakbarbár lenni :) 90ropi O.o de az sem mindegy hogy hol van!
2013. júl. 18. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!