Összejönnél az albérlőddel ha úgy alakulna? most fog beköltözni az "albérlőlány", de megmozdult valami köztünk véleményem szerint. én még nem lakok ott, ő most költözött be, segítettem is neki. F/21
Izgalmas kérdés :)
Hát, ha nektek ez jó, akkor csináljátok :) csak óvatosan, mert ha nem jön össze, lehet rossz emlékekkel fog távozni...
Én nem. kínos, ha összevesztek vagy szakításra kerül sor. mellesleg nem egészséges együttlakni valakivel már a kapcsolat kezdetén. nekem is volt úgy, hogy megtetszett az egyik lakótársam, de gyorsan kivertem a fejeből (mondjuk nem volt nehéz, mert igénytelen, koszos fickó volt...) szerintem hanyagold a csajt, vagy ha annyira össze akarsz vele jönni, akkor költözz el máshova.
23 N
Ha igénytelen, koszos fickó volt, akkor meg mért tetszett meg.
Egyébként, az olyanok legalább jó túlélők.
mamámé a lakás, / üresen állt eddig / de úgy néz ki költözök én is, mert amíg egyedül laktam volna, nem akartam menni, de így már okés lenne a rezsi is. jelenleg a családommal lakom.
ötödéves fősulis, nem éppen "számítónak" ismertem meg.
vannak bizonyos jelek, de egyértelműen nem derült még ki hogy nah mocorog-e valami köztünk. :)
Ja, én is sokat laktam együtt másokkal, de csak pár kényes luvnyával volt bajom a végén.
Azelőtt is laktam együtt fiúkkal/lányokkal, de azok úgy kezdték, hogy menjünk a kocsmába ismerkedni :D
aha, és mi volt?
csak szex és más semmi? xD
Ha engem kérdezel, nem volt semmi.
Én alapból nem is felszedni akartam őket, hanem normális légkörben együtt lakni. Ez a régiekkel sikerült, az utolsó körömmel nem.
Mondjuk nem érdekelt különösebben, mert nem miattuk laktam ott. Aszitték, majd elmegyek. Mért én? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!