Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy osztálytársaddal?
Figyelt kérdés
ha az utolsó évetek lenne összejönnél vele2011. nov. 3. 12:30
1/11 anonim válasza:
Én tuti nem mert mind fiú, ahogy én is... :S
2/11 anonim válasza:
Mi harmadikban jöttünk össze anno, tavasszal... Együtt ballagtunk el, együtt érettségiztünk le, stb, így aztán igen, nem csak összejönnék, de össze is jöttem. Életem eddigi legszebb két éve volt, amit ennek a srácnak adtam és bár azóta sajnos a kapcsolatunk véget ért, egy percét sem bánom! :) 21/L
3/11 anonim válasza:
nem,mert sokkal barátibb az egész az osztálytársaimat 11 éve ismerem,osztálytársal egészen más
4/11 Sikoltó válasza:
1 évig jártam egy osztálytársammal
5/11 anonim válasza:
Én csak dugom öket, kapcsolat osztálytárssal kizárt :/
6/11 anonim válasza:
Igen. Bár nem hiszem, hogy van az osztályomban olyan lány, akivel ez elképzelhető volna.
7/11 anonim válasza:
Ha szimpatikus lenne szamomra az egyik osztalytarsam s nalla is ugyanez lenne akkor igen.
8/11 sztbali válasza:
Miért ne? Attól, hogy valaki elballag és nem ugyanoda járnak tovább attól még lehet belőle egy tartós kapcsolat.
10/11 anonim válasza:
Nem jönnék vele össze,mert akkor nem tudnék annyira odafigyelni órán, de olyan lenne akivel lefeküdnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!