Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év után összejönnél az exeddel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után összejönnél az exeddel?

Figyelt kérdés

13-14 évesek voltunk amikor 2x megpróbáltuk, de akkor még erős volt a szülők befolyása és nem is volt igazi kapcsolat. Viszont szerettük egymást. A szakítás oka az volt, hogy keveset találkozhattunk.

Most 18 évesek vagyunk. Hosszabb-rövidebb szünetekkel, de azóta is beszélgetünk, és most megint kezd komolyodni a dolog. Mindent tudunk egymásról, de részemről a bizalom nem teljes. Nem tudom, hogy mennyire számíthatok rá, mert volt, hogy szó nélkül eltűnt egy időre. Hozzátartozik az is, hogy a baráti körömből sokan szkeptikusak, mert nem kedvelik a fiút. Én jártam másokkal is, de senki iránt nem éreztem még úgy, mint iránta.

Te adnál egy esélyt a fiúnak?

Köszönöm a válaszokat!

18/L

2011. nov. 16. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen, főleg ha komoly érzelmeket táplálsz iránta! 4 év alatt sokat változhatott.
2011. nov. 16. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
persze, azért 13-14 évesen nem úgy áltatok hozzá a kapcsolathoz mint most. Ha szereted mindeképpen
2011. nov. 16. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyetlen exem sincs, akivel ne kezdeném újra, ha úgy alakulna, de különlegeset csak egy lány iránt éreztem, de vele soha nem jöttem össze, nem is 4 éve volt...

Esélyt mindenki érdemel, legrosszabb esetben csalódsz, de a csalódástól való félelmedben nem kerülhetsz ki jónak ígérkező dolgokat.

2011. nov. 16. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a nem jött be...14 voltam,mikor először összejöttünk és 18évesen sem ment vele...de neked sok sikert,inkább bánd meg,amit megtettél,minthogy azon rágódj ,hogy mi lett volna ha...
2011. nov. 16. 23:43
 5/17 anonim válasza:
Probáld meg mindenképp!13 évesen ha van egy barátod azért az nem nevezhető kapcsolatnak.18 évesen már lehet igazi párkapcsolatotok!!!
2011. nov. 17. 01:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 17. 08:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egy cikkből idéznék egy kisebb szöveget.

Ha már először is szikrázó szerelemmel kezdődött a kapcsolat, másodszor nagyobb esély van a boldogabb végkifejletre. Egy kapcsolatnak ezer dolog vethet véget, mint pl. félreértés, veszekedés, hűtlenség vagy más problémák. Számtalanszor előfordul azonban, hogy csak a pár közös élete szakad meg - az érzelmek nem halványulnak, az egykori szerelmesek hiányoznak egymásnak és más(ok) mellett nem találják meg a boldogságot. Ez pedig jó alap lehet arra, hogy a pár ismét megpróbálja együtt. Persze ehhez hónapoknak, gyakran éveknek is el kell telnie, hiszen egy szakítás mindig mély nyomokat hagy az emberben, haragot, szomorúságot, csalódottságot és annyi minden mást. Ha azonban a felek megbocsátanak egymásnak, elfeledik a sérelmeiket és képesek tanulni a hibáikból, akkor van esély, hogy másodszor minden rendben lesz - és a holtomiglan-holtodiglan tényleg örökre szól.

A teljes cikk :

[link]

Írd, hogy döntesz :)

2011. nov. 17. 10:34
 8/17 anonim ***** válasza:
Nehogy ez alapján dönts ! Csak az alapján amit érzel ! Hogy a katonatársam mellet kiálljak 4 év sok idő, változhatott.
2011. nov. 17. 20:50
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem ez alapján szeretnék dönteni, csak érdekelt, hogy mások hogyan látják a helyzetet és hogy kinek van erről pozitív/negatív élménye, tapasztalata :)

Köszönöm a további válaszokat is!

2011. nov. 17. 21:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Randiztatok azóta ?
2011. nov. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!