Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 év után összejönnél az exeddel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után összejönnél az exeddel?

Figyelt kérdés

13-14 évesek voltunk amikor 2x megpróbáltuk, de akkor még erős volt a szülők befolyása és nem is volt igazi kapcsolat. Viszont szerettük egymást. A szakítás oka az volt, hogy keveset találkozhattunk.

Most 18 évesek vagyunk. Hosszabb-rövidebb szünetekkel, de azóta is beszélgetünk, és most megint kezd komolyodni a dolog. Mindent tudunk egymásról, de részemről a bizalom nem teljes. Nem tudom, hogy mennyire számíthatok rá, mert volt, hogy szó nélkül eltűnt egy időre. Hozzátartozik az is, hogy a baráti körömből sokan szkeptikusak, mert nem kedvelik a fiút. Én jártam másokkal is, de senki iránt nem éreztem még úgy, mint iránta.

Te adnál egy esélyt a fiúnak?

Köszönöm a válaszokat!

18/L

2011. nov. 16. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Zsuzsa89 válasza:

Mennyetek el közösen valahova és beszéljétek meg az egészet. Ha már azt írod, hogy " most megint kezd komolyodni a dolog " akkor nincs miről beszélni.Találkozzatok beszéljétek meg azokat a problémákat amik vannak. " mert volt, hogy szó nélkül eltűnt egy időre " Az előbb leírtakban is jól kivehető, hogy többet érzel mint barátság és ha ez tényleg így van akkor ne kínozzátok egymást :) vágjatok bele, próbáljátok meg. A végén Happy End ! Én adnék egy esélyt a fiúnak ! 4 év az 4 év nem több nem kevesebb.

Várom válaszod.

Üdv Zsuzsa

2011. nov. 20. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Irigyellek :$ :)

13-14 éves korod óta ismered, kevés dolog lehet amit nem tudsz róla. Szerintem van köztetek egy olyan bizalom amit kevés embernek adatik meg az életben. Előző válaszoló mellet tartok, hogy találkozzatok és beszéljétek meg. ha randira hív ne dobd el !

2011. nov. 20. 19:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz belőle semmi... Így alakult. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 23. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért alakult így ? Itt nyugodtan elmondhatod, vagy mond el priviben vagy ha van skypod ott is szívesen beszélgetek veled.
2011. nov. 24. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia. Lennél oly szíves, hogy mesélsz nekem privátban vagy máshol ? " úgy mindent" Voltam már hasonló helyzetben és lehet " de csak lehet", hogy tudok segíteni.

Ha van kedved ^^

Ha a hozzászólásom dulakodó volt elnézésed kérem.

2011. nov. 24. 17:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok!

Nincs mit beszélni róla, egy vita során kiderült, hogy semmit sem változott.

2011. nov. 29. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tartozik rám, min kaptatok össze ?
2011. nov. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!