Mi budapest leglepukkadtabb helye? Magyarországé, európáé, és a világ legeslegjobban lepukkadtabb helyei?
"a világ legeslegjobban lepukkadtabb helyei":
- Rio-ban a Favelák
- Nairobi-ben a Kibera
- Bombay-ben a Dharavi
Orczy térnél voltam kb 4 éve (1 utcával beljebb)
Engem ledöbbentett, amit ott láttam..
Félmeztelen gyerekek mezitláb,(b 10 éves korig)
Mamák lenn ülnek székeken trécselnek az utcán, működésképtelennek tűnő autók az út szélén, azon kártyáznak a félmeztelen férfiak és srácok... Kiabálás egymás felé, lenn az utcán magnó, megy a zene, egyik kapu előtt fiatal roma tinik táncolnak mezitláb...
Komolyan mint az amerikai filmekben a gettóban...ijesztő volt.
Én meg ott mentem át, visszafordulni nem mertem, mindenki úgy nézett rám szó szerint, mint aki nem látott fehérembert.
Szerintem csak azért nem kötöttek belénk (2en voltunk), mert annyira meglepődtek...
Mindenki félbehagyta amit csinált és még utánunk is fordultak...
Soha többé nem megyek ismeretlen környékre, bár akkor még csak viccnek gondoltam a nyócker fogalmát vidéki származásúként...
Engem érdekel a 8. kerület! Albérletet szeretnék kivenni, akkor ezek szerint ott biztosan olcsóbban adnák ki!
22.800 Ft segélyből élek, ettől lentebb nem eshetek!
Hol hírdetnek kiadó szobát a VIII.kerületből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!