Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyibe kerülhet egy olyan...

Mennyibe kerülhet egy olyan lakást, házat összehozni mint a VALÓ VILÁG villája?

Figyelt kérdés
Vonatkoztassunk el a műsortól, példaként mondom, hogy egy olyan ház amiben van minden Jakuzzi, kondigép, futópad, kerthelyiség, stb. stb.vajon mennyibe kerül felépíteni a fővárosban?

2013. jan. 2. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
és kamera minden helyiségben? az nagyon meg tudja dobni az árat...
2013. jan. 2. 17:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja nem, dehogy. Kamera nélkül természetesen. Lakóháznak. Saját használatra. Csak azért mondtam ezt a műsort, mert az abban lévő házat sokan ismerhetik.
2013. jan. 2. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is kérdezd! Előbb fogd meg a padlót! Mi vagy te az arab sejk veje?
2013. jan. 2. 17:30
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
50-60 millióból lehet ki lehet hozni...
2013. jan. 2. 17:44
 5/11 anonim válasza:

ha visszanézel 1 adást is, észre vehető, hogy csomó minden az IKEA-ból van, az meg nagyon olcsó és nagyon modern, jól néz ki

Nyilván mindennek megvan az ára, tehát vannak dolgok,amit csak máshol és drágán tudsz beszerezni, de amúgy az apróságok, a díszek,ami a lelkét adja az egésznek stb. az étkészlet...poharak meg konyhai eszközök elég olcsón kapahtók az IKEA-ban.

2013. jan. 3. 17:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Én konkrétan mindenre, nem csak a bútorokra gondoltam. Futópad, medence, kerti asztal stb. stb.
2013. jan. 4. 03:14
 7/11 anonim válasza:
ja igen, akkor amúgy elég drága
2013. jan. 4. 09:25
 8/11 anonim válasza:

ez attól függ, hogy milyen helyen van a ház

ha Bp és környéke, akkor 100 millió felett

kis városokban, falun 20 millióból bőven kijön

meg attól is függ, hogy kivel csináltatja az ember, meg mennyi idő van az építésre, hány ember kell, milyenek az elképzelések

2013. jan. 5. 10:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem az arab sejk veje vagyok de kérdésnek még belefér :) Igen fővárosban, de miért lenne vidéken 20 millió Budapesten meg 100 millió? Persze egy 80M Ft-s telken igen, de nyilván nem kell 80 milliós telek. Ha lenne sem kéne 80M-s telek, azt inkább a ház fejlesztésére költeném :)
2013. jan. 5. 17:25
 10/11 anonim válasza:
Pesten drágábban dolgoznak sokkal
2013. jan. 5. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!