Mi a fenét csináljak már? Nem tudok tanulni!
Figyelt kérdés
Elegem a szomszédokból! 3 hónapja minden áldott nap felújítanak, amit én magasról lesz@rok, van joga hozzá. Felmentem megkérdeztem, hogy kb. melyik napokon számíthatok arra, hogy fúrás, vésés stb. lesz, mert készülnöm kén az érettségire. Készségesek voltak, minden héten előre megbeszéltük mikor lesz nagy zaj. Ezen a héten úgy volt festenek csak úgyhogy csönd lesz. Kedd óta reggel 8-tól este 6-ig fúrnak. Megint felmentem, halálnormálisan hozzáteszem, hogy nem ezt beszéltük. Elküldtek a francba, azóta a szomszéd is elfordul mikor meglát. Basszus nehogymár meneküljek az otthonomból. Hétfőn szóbeli és a héten egy szót nem tudtam tanulni még. Mégse ülhetek ki egy padra egy zsák könyvvel. Ti mit tennétek?2013. jún. 14. 13:56
1/7 anonim válasza:
Sokat nem tehetsz.
Amikor én érettségiztem, akkor a legkisebb tesóm 2 éves volt, a másik kettő pedig 5 és 7 (fiúk mind)....
Én bizony kiültem a sétálóutcára a padra. A hétvégéket meg a nagyszüleimnél töltöttem.
Te nem tudsz átcuccolni vmi rokonhoz, ismerőshöz?
2/7 anonim válasza:
Nem tudsz beülni valami csendes kávézóba?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor sajna tényleg nincs mit tenni, mert kávézóba nincs pénzem menni, konkrétan 50 Ft-om van kb a legközelebbi rokon meg majdnem másfél órára lakik és nála internet sincs mert 70 éves, pedig arra szükségem lenne. Mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltatok. : )
2013. jún. 14. 14:18
4/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat hogy az emberek a legkisebb %-a tartja be az ilyen egyezkedéseket, jó mondjuk én csak zenét/Tv-t nézni nem tudtam mert a saját ordításom alig hallottam
5/7 anonim válasza:
Jó viaszos füldugó! Semmit nem fogsz hallani
6/7 A kérdező kommentje:
hajj istenem ez röhej komolyan hogy a saját otthonomban füldugóhoz kell folyamodnom, mert itt sincs nyugtom
2013. jún. 14. 15:06
7/7 anonim válasza:
Olvastam a kiírásod! megoldódott a probléma! sikerült a szóbeli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!