Van nektek TIGÁZ óraleszereléses és elszállításos történetetek amiből lehet tanulni?
Ezt a cikket olvastam:
Ha jól értem akkor ,ha én vegyes tüzelésre szeretnék áttérni, hogy kicsit spóroljak akkor fel kell kötnöm a gatyám mert könnyen beleesek a csapdájukba?
"Azt beszélik", hogy a leszerelt mérőkre, az autóban ráteszik a mágnest a szerelők.
Mire beérnek vele a telephelyre, már mind át van mágneseződve.
A "független szakértő" meg majd meg fogja állapítani ennek a tényét, és rögzíti a jegyzőkönyvben.
Mivel nyílvánvaló, hogy -állítólag- csalnak a gázműveknél,
ezért áthívnak a szomszédos szobába, hogy alkudjatok meg az összegben.
A gyakorlat az, hogy az eredetileg 4-500ezer Ft-al beijesztett ügyfél boldogan aláírja, hogy kifizeti a büntetés felét.
"– Minden gazdasági társaság bizonyos gazdasági célok elérése érdekében tűzhet ki a munkavállalói számára motivációt. Mivel társaságunknak rendkívüli érdeke fűződik ahhoz, hogy a szabálytalan vételezésből eredő veszteségeket csökkentse, erre vonatkozóan a társaság bérmegállapodás keretében szabályozza az adott évben a munkavállalók részére adható motivációt – válaszolt Száraz Gábor, a Tigáz Zrt. sajtószóvivője arra a kérdésünkre: kapnak-e jutalékot a munkavállalóik."
Off!
Azért gratulálok az újságírónak-jelen esetben Békési Brigittának! Íme a cikkének utolsó mondata:
"A férfi állítja: soha nem lopott áramot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!