Más is szégyenli a lakását a kamasz gyerekei barátai előtt? Meg van mindenünk, de szerényen élünk, ez látszik is rajtunk. Soha nem hívnak barátot hozzánk, pedig ők sokat "vendégeskednek". Sajnálom őket.
Ez érdekes..inkább a gyerekek szokták szégyellni magukat, nem a szülők.
Hogy érted azt, hogy meglátszik rajtatok, hogy szerényen éltek?
hogy ha barátot viszel nem havert akkor lefgoja szarni legtöbb haveromat láttam már megalázott helyzetbe szüleitől meg engem is láttak . hogyha igaz barátok akik nem azon csámcsognak másnap hogy na mienplazmatévéjük van stb akkor egyálltalán semmit se kell szégyelned . de hogyha ilyen felületes embereket ne vigyetek oda abból csak a feszkó lenne..
17/F
érdekes, nekem a legjobb barátnőm szégyellte régebben a lakásukat, pedig annyira nem voltak gázos állapotok, egyszerűen csak nem tudták az egészet felújítani egyszerre, és voltak helyiségek, ami nem épp a legmodernebb volt.
nekünk sem csicsás újépítésű plazmatévés lakásunk van, de büszke vagyok rá, mert a mi ízlésünket tükrözi, és én nagyon jól érzem benne magam. nincs kosz, nincs kupi, csak a fürdőnk meg a konyhánk kicsit szoci-desing :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!