Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyit lehet alkudni egy 2,9...

Mennyit lehet alkudni egy 2,9 milliora meghirdett ingatlan eseteben?

Figyelt kérdés
Olyan regioban szeretnek vasarolni ahol nagyon nyomottak az arak, sokkal tobb az elado, mint a vevo. Alapjaban ez a helyzet kedvez nekem, de En meg itt is kispenzunek szamitok. Igazabol 2,6-ot tudnek fizetni erte, es mar azzal is megelegednek ha ezt az arat ki tudom csikarni, viszont nagyon jo lenne ha esetleg meg 1-2 szazezerrel sikerulne ez ala is bemenni. (Ezeket ugy ertem, hogy az atiratas koltsegeit nem veszem hozza, az is megvan, kulon!) Viszont mivel eleve nagyon olcson kinaljak nem biztos hogy nagyon be akarnak majd menni ezen arak ala. Szerintetek mennyi lenne egy esszeru alku ilyen hirdetesi ar mellett? Milyen indokokkal tudnek meg eletszerubben alkudni? Koszi minden tanacsot elore is!

2013. máj. 4. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

nem kell magánéleti kérdéseket boncolgatni mikor alkudozol :) bár az érzelmi rész is fontos egy jó üzletben, de inkább legyél kemény.

ha KP-ben megvan a vételár, akkor ezt mindenképp érdemes bedobni. mondjuk mondasz egy 2.4es árat, erre lehet, h felháborodnak az eladók, de a végén sztem ki tudtok egyezni az általad megcélzott 2.6ban.

nyugodtan legyél őszinte, mondd h ennyi van, ennél többet nem tudsz adni, vagy lesz biznisz, vagy mész tovább. nyugi, ha annyira el akarják adni, akkor a lábad nyomát is megcsókolják, h pont az ő kecójukat szemelted ki.

2013. máj. 4. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, ha KP-bn ki tudod csengetni, akkor sokkal jobban lehet alkudni. A szükség nagy úr, mi a 4 milliós házat meg tudtuk venni 3-ért. Mondtam neki, hogy ha ennyiért ideadja, egy órán belül ott van nála, kp-ban. Utána elmentünk az ügyvédhez, elintéztük a papírokat, ott odaadtam neki elvittem a bankjába (azért ne sétálgasson három misivel), hazavittem, elbúcsúztunk és kész. És bármennyire megbízható, a kp-t ne vidd magaddal, elég az ügyvédnél odaadni.

Előtte azért földhivatalban nézd meg, hogy az ő nevén van-e a ház, és hogy tehermentes-e.

2013. máj. 4. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy ingatlannak mindig annyi az értéke amennyiért megveszik.
2013. máj. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!