Mennyit lehet alkudni egy 2,9 milliora meghirdett ingatlan eseteben?
nem kell magánéleti kérdéseket boncolgatni mikor alkudozol :) bár az érzelmi rész is fontos egy jó üzletben, de inkább legyél kemény.
ha KP-ben megvan a vételár, akkor ezt mindenképp érdemes bedobni. mondjuk mondasz egy 2.4es árat, erre lehet, h felháborodnak az eladók, de a végén sztem ki tudtok egyezni az általad megcélzott 2.6ban.
nyugodtan legyél őszinte, mondd h ennyi van, ennél többet nem tudsz adni, vagy lesz biznisz, vagy mész tovább. nyugi, ha annyira el akarják adni, akkor a lábad nyomát is megcsókolják, h pont az ő kecójukat szemelted ki.
Bizony, ha KP-bn ki tudod csengetni, akkor sokkal jobban lehet alkudni. A szükség nagy úr, mi a 4 milliós házat meg tudtuk venni 3-ért. Mondtam neki, hogy ha ennyiért ideadja, egy órán belül ott van nála, kp-ban. Utána elmentünk az ügyvédhez, elintéztük a papírokat, ott odaadtam neki elvittem a bankjába (azért ne sétálgasson három misivel), hazavittem, elbúcsúztunk és kész. És bármennyire megbízható, a kp-t ne vidd magaddal, elég az ügyvédnél odaadni.
Előtte azért földhivatalban nézd meg, hogy az ő nevén van-e a ház, és hogy tehermentes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!