Ingatlan irodától miért nem jó hirdetéseket nézni? Vagy elfogadni az ő segítségüket?
miért kéne hogy legyen átverés?
amúgy meg írd össze a kérdéseid, hívd fel őket, és megtudod, amit kell. De tényleg nem értem, hogy mi lenne átverés.
Bár azt sem, hogy hogyhogy nem kérnek kaukciót,
hát amiket néztünk, azok nem kértek.
ezen kívül az összes magán hirdetésnél "fikázták" az irodákat
szia!
Semmi gond nincs az ingatlanos cégekkel általában. De azt garantálom neked, hogy lesz kaució, vagy az ingatlan közvetítőnek fogsz fizetni.
Mert, hgoy ők is pénzből élnek és általában 1-2 havi bérleti díjért cserébe keresnek bérlőt. Tehát a tulaj kérni fog 1-2-3 hónap kauciót ami fedi az ingatlanos költségét. Vagy pededig töled fog az ingatlanos pénzt kérni.
Másrészről, hogy tovább offoljak... mindenképpen csak kaucióval vegyél ki lakást és hivatalos (közjegyző által hitelesített) szerződéssel vegyél ki lakást, mert ebben az esetben van védve a te hátsód is. Hogy ha bármi is történik a szabályokat be kell tartsa a tulajnak is.
A magánúton hirdetők azért fikázzák az ingatlanosokat, mert 1-2 havi bérleti díjért dolgoznak, amit az alja nem szívesen fizet ki, inkább pepecsel a hirdetésekkel.
2010-ben nagy idiótán én is elkerültem az ilyen hirdetéseket, csak az aprókat néztem és bár találtam egy elfogadható garzont (előtte meg megnéztem vagy 10 putrit), utána vertem a fejem a falba, hogy ugyanazért a pénzért mennyivel szebbet is kaphattam volna ugyanazon a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!