Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Én már 2,5 hónapja figyelem a...

Én már 2,5 hónapja figyelem a hirdetéseket és tekintek meg lakásokat eredménytelenül, ti mennyi ideig keresgéltetek, mire megtaláltátok az ideális lakást?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan 1 évig álmodoztam...mi családi házat néztünk...majd ingatlanossal megnéztünk párat (hát a képekről lemaradtak olyanok mint vastag fekete penész a fürdő plafonján,volt ahol a nappali és a konyha közötti falnál egy kb 10 centis átmérőjű lyukon le lehetett látni a pincébe,volt ahol minden szép és jó volt csak a szomszédok nagyon nem :S hát el is ment a kedvem egy időre az egésztől aztán egyszer csak sétálás közbe rápillantva az egyik ingatlanos hirdetéses táblán megfogott egy ház és 1 hónap múlva már a miénk lett :) Persze van olyan ház ami sokkal jobban tetszett ennél és a mai napig nagyon sokszor eszünkbe jut,hogy az milyen jó volt,főleg a nagy parkosított kert patakkal stb stb áh olyan nyugalom szigete volt csak éppen kb 80km-re a párom munkahelytől (vállalkozóként én nagyon mobil lettem volna)...a sors sajnos persze,mert 4 hónap itt lakás után férjemet a fő keresőt áthelyezték úgy,hogy kb 10 km-re laktunk volna csak a munkahelyétől szóval most napi 160km-t utazik. Hát ennyi...
2013. jan. 2. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Fél évig keresgéltem és már majdnem feladtam, mikor megtaláltam az "igazit". Már majdnem megvettem egy kevésbé tetszőt, mert nem volt hová mennem, volt néhány nagyon nehéz napom és hetem, amikor képtelen voltam dönteni, de végül megérte kivárni.
2013. jan. 2. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Miután a környéket sikerült leszűkíteni 6-8 településre, még 9 hónap volt a keresés, úgy, hogy gyakorlatilag az összes hétvégén a kijelölt helyeken bóklásztunk, egyrészt, megismerni a környéket, másrészt a házakra kirakott hirdetéseket keresve. Ezekkel és a netes hirdetésekkel együtt szerintem vagy 100-120 telefonos érdeklődést és vagy 20-30 tényleges megtekintést zavartunk le. A vicc az egészben, hogy végül egy olyan házat vettünk meg, amit korábban az ára miatt kizártunk, de a helyi ingatlan közvetítő sejtette, hogy mennyink volna, és tudta, hogy az eladónak meg mi az alja, így "súgott", hogy mennyire alkudjunk...
2013. jan. 3. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!