Milyen manapság az ideális ház?
Figyelt kérdés
Ha terveznétek magatoknak...? vagy ha már megterveztétek a tökéletest?
Földhözragadt és elrugaszkodott ötletek is érdekelnek!
2012. ápr. 19. 09:48
1/11 anonim válasza:
egy nagy napőalli és onnan indulnak ki a szobák. és külön konyha, nem egyben a nappalival.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó !!! Szóval egy központi helység. Mi lenne ott pontosan?
És mért nem tetszik ha együtt van a konyhával?
2012. ápr. 19. 09:59
3/11 anonim válasza:
Nekem egybekonyha a gyerekek miatt, mindenkinek külön háló, min. 2 fürdő, spájz, pince. Olyan konyha, ahol középen van a pult :) És kandalló vagy cserépkályha. Sok növény :)És egy pici de szép kert. Benne sok cicával :)
4/11 A kérdező kommentje:
Igen az emberek vagyiis családok sokat vannak a konyhában. Csak hát a káposztaszag. És hol lenne a kályha?
2012. ápr. 19. 10:33
5/11 A kérdező kommentje:
Az is gond, hogy a család létszáma változik. És általában nincs olyan anyagi helyzet, hogy folyamatosan igzodjunk a változásokhoz. (vásárlásssal, költözéssel) Szóval hogy könnyen variálhtó legyen kb.2-4 fő-ig, mert valszeg az ember sajnos ott éli le az életét, ahol kezdi. Van jó megoldás?
2012. ápr. 19. 10:38
6/11 anonim válasza:
első vagyok. laktam olyan helyen ahol egybe volt konyha- nappali, és egy a szagok miatt nem tetszett, kettő pedig ha főztem és valaki bejött oilyan hatása volt mintha kupi lenne, közben és csak főztem ugye...a konyhát eg nem kell mindenki lássa
7/11 anonim válasza:
amugy a két fürdő is nagyon jó, ha nagy a család. nekünk is kettő van és reggel aranyat ér..
8/11 A kérdező kommentje:
Kicsit el lehet azért szeparálni a főzős területet olyan amerikai stílusban. Meg talán egy elszívó...
2012. ápr. 19. 12:10
9/11 anonim válasza:
Inkább a szag, mint hogy míg én a rántást kavarom, ne legyek együtt a családommal.
Kandalló a nappaliba természetesen :)
10/11 anonim válasza:
első vagyok. mi sozktunk együtt főzni a családdal, de külön van egy jó nagy konyha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!