Dizus kérdése:
Albérletet keresek, de mindenhol irodába botlok akik pénzt kérnek és nem a valóságot mondják! Hol találok magánszemélyes hirdetéseket?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 10:35
1/11 anonim válasza:
anem tudom milyen irodába botlottál,mert az irodák a keresőktől nem kérnek pénzt, azt a bérbeadótól kapják.
Menj be egy ingatlanoshoz és érdeklődj ott.
2/11 anonim válasza:
Ahol magánszemélyek hírdetnek, ott az ügynökségek is megjelennek előbb-utóbb. Kitartónak kell lenni. Ha ügynökség, akkor leteszed és hívod a következő számot.
3/11 anonim válasza:
Ez a másik, igen, hogy általában nem kell fizetni az ügynökségeken. Szóval akár tehetsz is velük egy próbát. :)
(Második voltam.)
4/11 anonim válasza:
szerintem te nem ingatlanügynökségbe botlottál, hanem olyan csalókba akik mindenféle használhatalan listákat árulnak x ezer forintért. Na, ezeket felejtsd el.
5/11 Kerria válasza:
Hol keresel albérletet? Szobát, vagy lakást? Hátha itt is tudunk segíteni Neked!
6/11 A kérdező kommentje:
Szinte bárhol de az álom a IV.VI,VII.XIII.XIV.IV. bútorozott kell és gépesített.Max 35ezer.Tudom hogy kevés,de ennyi van!
2012. jan. 25. 11:16
7/11 Kerria válasza:
XIX. kerületben szobát talán tudok, ha még ki nem adták, ez a metróvégállomásnál van, ha gondolod rákérdezek.
8/11 anonim válasza:
Nekem van kiadó lakásom a XIV ker-ben, írj egy e-mail címet, ha érdekel.
9/11 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Szinte bárhol de az álom a IV.VI,VII.XIII.XIV.IV. bútorozott kell és gépesített.Max 35ezer.Tudom hogy kevés,de ennyi van!"
Hol élsz te kérdező?
Vidéken -kis faluban- fizetek 35000.- + rezsit egy 2 szobás házért.
10/11 anonim válasza:
* bútorozatlan csont üres ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!