2012. Május. 09. -én ki leszünk lakoltatva abból az ingatlanból, ahol most lakunk mert a lakáskezelőszerv szerint "jogszerűtlenül" tartózkodunk itt. Mit tegyek most?
Gondolom ez valami önkormányzati lakás, ahol a nagynénéd volt a bérlő. Nem csak a lakáskezelő szerint, hanem a törvények szerint sincs jogcímetek ott lakni. Jelenleg jóhiszemű jogcím nélküli lakók vagytok.
Tudom utólag könnyű okosnak lenni, de már az első levél kézhezvétele után be kellett volna menni a lakáskezelőhöz, és érdeklődni, hogy mint ott lakók, megpályázhatjátok-e azt a lakást. Az eltelt 5 hónapban rengeteg dolgot lehetett volna intézni, de ti nem jelentkeztetek, így azt gondolhatják, hogy benneteket nem is érdekel a dolog.
Talán még nem késő bemenni és érdeklődni, hogy kötnek-e veletek szerződést, esetleg valami haladékot kérni. De ahhoz igenis nektek kell tennetek lépéseket, nem csak várni a költöztetőket!
2-es teljesen jól leírja.
Nem is értem az utobbi 5 hónapban miért nem tettek valamit?
Azt gondoltátok, hogy ott lehet csak úgy lakni? Még ha fizettetek bérleti díjat is akkor is új szerzödésre van szükség. Egyszerüen emeld fel a seggedet és fáradj be hétfön a hivatalba és érdeklöd meg végre mi is a feltétele annak, hogy ott maradhassatok. Ha nincs ilyen, akkor kezdj el pakolni nagyon sürgösen, és 9-re legyen üres a lakás.
Nem gondoltam, hogy léteznek ilyen lusta gondatlan emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!