Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha lenne lehetőségetek rá,...

Ha lenne lehetőségetek rá, megvennétek egy családi házat vidéken, de városban 1 millió kilencszázezer forintért?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 22:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

megint én vagyok.

Én simán megvenném.. Igaz borzalmas a falak színe, de a festés lenne a legkisebb gondom..Hol van helyileg ez a ház??

2013. ápr. 5. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:

ma 22:37 vagyok.

Megnéztem a várost ahol vettétek a házat. Utána olvasgattam, és bár nem vagyok jártas arrafelé, de különböző cikkek szerint Nyugat-Dunántúlon elég sok cigány él..

Mivel én a környéken lévő embereke tis figyelembe veszem, bár ház ronda színes festésén kívül tetszik, nem vettem volna meg ha sok cigány él ott.... De a ház tetszik, és ha nektek bejön akkor nincs gond... Nekem fontos hogy a kis várost vagy falut kik lakják..

2013. ápr. 5. 22:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Mint írtam szerencsére a környékünkön sincs kisebbség, szép nagy utca sok házzal mindenki magyar, 8 km-re már van egy pár, de itt nincs!:)
2013. ápr. 5. 22:49
 14/15 anonim ***** válasza:

nem, mert nem szeretnék vidéken élni.

nem, mert ez a ház nem tetszik, kicsit olyan befejezetlen hatást kelt, pláne a konyha.

amúgy a burkolatok tűrhetőek, bár a diagonál minta kifejezetten taszít.

szóval ha muszáj lett volna megvennem, akkor többet költhettem volna rá mint amennyibe került, h jól érezhessem magam benne.

anno direkt ezért vettünk felújítandó lakást jó áron, h lelkiismeret-furdalás nélkül szedhessük szét, és tehessünk bele az ízlésünknek megfelelő dolgokat.

2013. ápr. 6. 01:40
 15/15 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Megvettük már!:)"

Ahháá, szóval dicsekedni jöttél a GYK-ra! :) Ave Caesar!

2013. ápr. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!