Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Meggtudtam hogy eddig 16...

Meggtudtam hogy eddig 16 nm2-nek hitt szobám csak 15,20. ezért érezhetem kicsinek?

Figyelt kérdés
egyáltalán szobának számít ez még? azt hiszem 12től már az de akkor is vagy berendezve van rosszul vagy nem tudom de olyan kicsinek érzem, alig van benne helyem, eddig anyáék mondták hogy a két szoba egyforma, hát megnéztem a ház alaprajzát,az enyém még csak nem is 16 mint ahogy mondták. egy 18 éves
2009. szept. 13. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem egy nagyjából ekkora szobát kellett megosztanom a húgommal (nem tudom mi lett volna, ha öcsém van, vagy én lennék fiú) és sokáig még ajtónk sem volt...

szerintem teljesen elég egy 18 évesnek ekkora szoba.

A mostani szobám is ekkora kb (valahol 15 és 16 nm közötti) de szerencsére már egyedül az enyém

22/L

2009. szept. 13. 19:37
 2/4 anonim válasza:
Most ez komoly h. ez a problémád? Az én szobám 2x4-es. Nem egy luxuslakosztály, bár franciaágyat nem tudnék már berakatni, de nincs is rá szükségem.
2009. szept. 13. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

bocsi, de kicsit röhögök rajtad...

egyébként: nekem 12 nm a szobám, van benne franciaágy, hatalmas szekrénysor, íróasztal, tv állvány. nem mondom, h keringőzni lehet benne, de eltöltöttem benne 18 évet kifogástalanul :)

lehet, hogy rosszul van berendezve amúgy, mert van 1 másik lakásunk, ami ugyanilyen, mint a miénk, és az albérlőinknek máshogy van berendezve, és tényleg kisebbnek hat, pedig nincs benne több bútor, sőt, kevesebb.

a megoldás, ha a legtöbb bútort a fal mellé tolod.

2009. szept. 13. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak az alapterülettől függ, hogy egy szobába mennyire tudsz pakolni. Nekünk van olyan szobánk, ami ennél nagyobb, mégis kevés bútor fér el benne, mert az egyik oldalán végig ablak van, a másik két falat meg megszakítja egy-egy ajtó. Az ilyen szobák ideálisak vendégszobának, vagy dolgozónak, de nem gyerekszobának, ami tulajdonképpen egyszerre háló és nappali is, és így egy csomó bútornak el kell férnie benne.
2009. szept. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!