Mennyibe kerülnek kb. egy nagyvárosban az új építésű max.4 emelet magas házakban a lakások?
Sziasztok!
Szóval sétáltam a városban, és megláttam egy gyönyörű környéken, hogy van eladó lakás. Viszont most 1-2 éve épült. A neten sehol nem találom a hirdetést, így elképzelésem sincs milyen áron lehet. A többi lakást is nézegettem, de annyira eltérő, hogy mennyiért vannak,hogy semmit nem tudtam meg belőle :(
Költözött valamelyikőtök mostanában ilyen lakásba, vagy vettetek? Nem tudjátok milyen áron mozognak?
Egyébként egyedül gondoltam, de később,ha lesz családom, nekik is alkalmas lenne ez a környék is és a lakás is :)
Kb. 70m2 :)
Köszi előre is :)
Akkor ez biztosan drágább lenne, bár nekem garázs nem kell.
Köszi a választ!
Szívesen!
Igen, biztos hogy drágább lenne. Most nagyon benne vagyok az "árakban", mert évek óta nézegette a lakásokat. egyben barátnők is vagyunk, így sokszor kérte, hogy menjek el Vele megnézni. Neki sem kell a teremgarázs beálló, mert nincs kocsija, jogsija sem, de meggyőztem, hogy ha van rá pénze vegye meg, majd kiadja. Ahogy odaköltözött, a második nap megkeresték, hogy kiadná e. 15 ezer forintért adta ki havonta.
Na,akkor végülis nem járt rosszul :)
Igazából sajnálom a pénzt lakásra, mert tizenmilliókért már kertes házat is lehet kapni, de nekem meg felesleges lenne akkora ház.
Ő is úgy volt, hogy ezen a pénzen már kapott volna egy városszáli kis családi házat, de inkább a belvárosi lakás mellett döntött. Egy lakótelepi lakást, plusz örökségpénzét tette bele.
Sok siket Neked is!
Köszönöm! :))
Nagyon bízom a szerencsémben :)
Annyira beleszerettem az egészbe, hogy az elképesztő :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!