Akikhez BETÖRTEK, mennyi idő után tudtatok nyugodt szívvel elmenni otthonról és hazamenni?
Hozzánk beosontak... Otthon voltunk, csak a hátsó kertben. Már több mint 10 éve történt, és elvitték az összes családi ékszerünket, ami akkortájt úgy fél millió forint értékű volt. És az a baj, hogy semmit nem tudtunk vele csinálni, mert hetekkel később derült ki. Illetve nem tudjuk pontosan mikor történt.
Elvittek 6 aranyláncot, 4 aranymedált, a szüleim karikagyűrűit, 4 pecsétgyűrűt, 3 pár aranyfülbevalót és két karkötőt.
Nem stresszelhetsz rajt állandóan. Mi tettünk a lakásba riasztót. Esetleg szerelhetsz fel mozgásérzékelőt, vagy rácsokat. Meg kell nyugodni, nem szabad hagyni, hogy állandóan ettől rettegj.
pfffff pálmavirággal mit csinál:D jesszusom. Érdekes nálunk a plazma tvhez az lcd tévéhez 2 laptophoz fényképezőgéphez hozzá se nyúltak. elég volt nekik az a rentgeteg ékszer és kiegészitésnek a pénz.
Párommal a szüleinél lakunk 2 emeletes családi házba. Mindenkinek a szobáját feltúrták és sajnos nekünk ott kell aludni. Még a franciaágyunk ágyneműtartójába is benéztek. Most is ezerrel ver a szivem hogy valaki itt járt a magánszféránkban.
Most kapott egy fülest a párom anyuja h. hol árulják a "brazilok" a lopott ékszereket. Este el is megyünk. Mindenki külön asztalhoz. Aztán hívjuk a rendőrséget. Hátha...
Hozzánk 7 éve törtek be éjszaka, tokostul kiszedték az ablakot a WC-ben... Elvitték anyám pénztárcáját, benne 300 000-rel - másnap vitte volna be a bankba. Tesóm táskáját benne minden iratával, meg kb. 10 000-rel. A bosszantó az volt, hogy épp akkor tanult vezetni, szóval az összes papírját pótolni nem kevés pénz volt.. A kedvenc fekete kardigánom - szipp - ért vagy párszáz forintot :D meg egy 20 forintos öngyújtót..... No comment.
Tesóm táskája különben úgy 2 év múlva előkerült, az utca végén az egyik háznak csinálták a tetőjét és fentről észrevették a bokorban és visszahozták a lakcímkártyája alapján. Sokra ugye már nem mentünk vele...
Én bő 1 évig féltem esténként-éjszakánként kimenni pisilni vagy akármi, úgyhogy ilyenkor mindig előtte percekkel felkapcsoltam a lámpát és kivilágítottam a házat amennyire tudtam. Meg egy darabig utána minden sarokba be volt készítve egy palacsinta sütő vagy hasonló. :D Ja és persze berácsoztuk az összes ablakok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!