Cigány szomszédokkal ti megvennétek ezt a házat?
Figyelt kérdés
Találtunk egy álomházat a párommal. Olcsó, fel van újítva, festői környezet, hatalmas telek. A környezet az ami a legjobban megfogott. Az életben nem lesz szerintem lehetőségünk ilyen adottságokkal rendelkező házat szerezni. Hozzá viszonyítva a többi ház (legyen akármilyen hatalmas) gagyinak tűnik, mert nem olyan telken van mint ez. Egyetlen hiba, az egyik szomszédban ( 3 közül) cigányok vannak. Egy igazi putri, és le merném fogadni nem csak 4-5 ember lakik ott. A házban van riasztó, de mi van ha egy erőszakoskodó van közöttük és összefutok vele hazafelé? Tudom fehér emberek között is bőven akad, de azért lássuk be náluk cseppet gyakoribb az ilyen emberek előfordulása. Párom emiatt fél megvenni a házat. Ugyanis sokat van távol, tehát sok időt töltenék egyedül ezen a helyen. Valami megoldás? Akármilyen. Nincs pl. valami biztonsági rendszer? Olyasmi mint a South Parkban? Mindig nálad lehet. Megnyomsz egy gombot és már mennek is a zsaruk? Persze erre nem sok esélyt látok. :D De jó lenne. Tippek jöhetnek. Persze tudom a legjobb megoldás ha nem vesszük meg... De azért reménykedek hátha tud valaki megoldást.2013. febr. 26. 13:43
11/15 anonim válasza:
A rendes cigányok nem putriban laknak, erről ennyit.Sok cigányt ismerek amelyik rendes dolgozik az nem putriban él hanem rendezett házban és még a saját fajtáját se szereti aki nem úgy él mint ő.
12/15 anonim válasza:
Szomszédból nem lopnak,mert tudják ők lennének az első gyanúsítottak .Rossz viszonyt sem tartanak ,mert akkor
nem tudnak hol kérni .Egyesül a zaj aggasztana.De azért
biztos nem egész nap lármával töltik az időt .
13/15 anonim válasza:
áh, véletlenül se vedd meg... időzített bomba
14/15 Jhon85 válasza:
Kedves kérdező jó magam is egy roma vagyok és én is határozottan óva intenélek attol ,hogy megvedd a lakást,hiszen annyi már éppen elég ,hogy sokat zajonganak az egyik előtem szolóval tőkéletesen egyet értek mi szerint nem minden roma él putriban és azok normálisak viszont a ti esetetekben ez sajnos nem így van ,távol álljon tőlem a itélkezés de ne kockáztasatok mert utána késő bánat lenne......
15/15 anonim válasza:
No,meg vetted? Milyen az elet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!