Ha valakinek Orsós a vezetékneve az tuti cigány?
Van egy csaj akit neten ismertem meg, orsós a vezetékneve, de nem tűnik cigánynak. Tudom hogy ez gáz és nem egy értelmes hozzáállás a dologhoz, de egyszerűen én nem tudnék egy cigánnyal járni. ez van. még abba segítsetek, hogy ezt hogyan derítsem ki.
köszi előre is a válaszokat
Szerintem mindegyik az, de ez csak szerintem.
Van, akin nem látszik. Nézd meg a szüleit vagy testvérét neten, ha meg tudod. Ha rendesek a szülei, nem az a putris típus, akkor lehetnek rendesek, az én ismeretségemben is van Orsós, és teljesen normális. De ha ennyire nem szeretnél cigánnyal kezdeni, akkor zárd le ezt a kapcsolatot, még az elején.
Folyamatos lenne köztünk a feszkó a társadalmi nyomás miatt. nem hinném, hogy hosszú lenne a kapcsolatunk.
Az előítéleteknek meg oka van, ez tény. ezért van a társadalmi nyomás, és emiatt nem megyek bele egy kapcsolatba romával. Négerrel simán menne. vagy ázsiaival
Érvek nélkül leundorítózni valamit az egyébként értelmiségire vall...
Én még eddig nem találkoztam olyan Orsóssal, aki ne lett volna cigány:)
De, viszont Bogdánnal igen, aki pl. magyar, sőt Csonkával is.
"Érvek nélkül leundorítózni valamit az egyébként értelmiségire vall..."
- Mert aztán van értelme érveket sorolni olyannak, aki egy számára egyébként teljesen rokonszenves embert képes volna elutasítani pusztán a származása miatt.
Ne beszélj az értelem semmilyen formájáról, ha így gondolkozol. Ja, és én is mondhatnám, hogy van okom undorítónak nevezni a gondolkodásodat, csak nem fognaám holmi társadalmi nyomásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!