Vannak cigány barátaid, jó ismerőseid, szomszédok, esetleg a párod? Mi a véleményed róluk? Rasszisták ne!
Van egy félcigány rokonom, mivel kb. 20 évvel ezelőtt beázasodott egy cigűnyember a családunkban. A gyerekek -akik azóta 25 és 22 évesek- nagyon rendesek, becsületesek. A fiú Pesten tanul egy egyetemen, a lány is egyetemre jár, közben neveli az egyéves kislányát.
Ugyanakkor be kell ismerni, hogy manapság ők képezik a kivételt, mivel ezek a cigányság nagy részéről nem mondhatók el. Hozzátenném, hogy ugyanezt a véleményt osztják ők is.
Volt egy cigány barátnőm,szobatársam volt a kollégiumban. Nagyon kedves lány. Sajnos az évek alatt elvesztettük egymást,de nemrég a szülészeten újra találkoztunk! :D
Vannak cigány szomszédaim is.Ők is rendes,becsületes emberek!!
Tudom,sajnos a többség nem ilyen,de sok közöttük a jó ember,csak az olyanok miatt akik lopnak,csalnak,már általánosítunk.Pedig nem lenne szabad!
még rég volt egy cigánylány osztálytársam, még általánosban, és 3 évvel volt idősebb nálunk meg egyfolytában megbukott.
El is ment a suliból mert lopott, és a testvére is bejárt lopni a suliba.
nekemis van 2 cigány lány osztálytársam, akik szeretnek feltünősködni, de amugy jófejek.
és van egy srác is, őt az utóbbi napokban nagyon megkedveltem:) aranyos, és jóképű is, mindig mosolyogva néz rám, szimpatikus:)
Van egy régi barátnőm, aki cigány, már csak ritkán találkozunk, de kedvelem a mai napig. Most dolgozik valahol asszem, mert nem vették fel a filmművészetire idén.
De amúgy számomra nem szokatlan, ha valaki cigány, mert a kisgyerek koromat úgy töltöttem el, hogy mindennapos volt a cigány gyerekek közelsége. Apukám egy diákotthonnak volt a vezetője, és nekünk ott volt szolgálati lakásunk. Minden második gyerek cigány volt. Nekem ez kb. annyit jelentett, hogy mindig volt kivel játszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!