Cigány szomszédokkal ti megvennétek ezt a házat?
Annélkül ítélkezel,hogy akár egy büdös szót is beszéltél volna velük,lehet hogy rendes békeszerető emberek,nem kell rögtön általánosítani,és biztonsági rendszereket csekkolni.
Még körbekérdezheted a többi szomszédot is,hogy velük szembe milyenek.
Mondjuk úgye az is igaz hiába van szép meg frekventált helyen az a ház,ha a szomszédoktól kell rettegni akkor megette a fene.
Esetleg a tulajtól is lehet érdeklődni milynek a szomszédok,nem-e pont ezért adják el a házat,de szerintem meg jó lenne rákérdezni ,hogy milyenek emberek is ezek valójában.
Két szomszéd árulja a házát. Teljesen egyformák, egyformán berendezve.
Az egyik roma, a másik nem. A roma kétszer annyiért árulja, mint a nem roma. Kérdezi a nem roma a szomszédját: Haver, hát hogyan gondolod, hogy te jóval drágábban el tudod adni a házat mint én?
- Hogyan, hogyan, hát az én szomszédom nem roma.
Ha olcsó és álomházatok plusz felvan újítva, akkor már elég gyanús hogy miért olcsó nem? A környék is sokat dob az árakon ám, meg persze manapság az ingatlan piac sem a legjobb de a környezet is a lényege a dolognak.
Én azért alaposan meggondolnám a dolgot, oké hogy van riasztó, de az csak egy dolog.
Azért ezt nagyon gondoljátok meg, mert lehet hogy fél év múlva menekülni fogtok majd onnan, és akkor még olcsóbban akarjátok majd eladni csak hogy szabaduljatok tőle.
Egy ismerősöm is most nemrég költözött egy felújított családi házba, igaz az elég kis házikó, mert a konyhán meg a fürdőn kívül egy nappali meg egy kis szoba van és ennyi, és ugyanúgy pocsék környéken van, csak ott nem csak a cigányok akik zajoskodnak, hanem a magyarok, meg a szlovákok is, és ott szokott lenni nem is olyan ritkán egy nagyobb utcai balhé, igaz nem tépik szét egymást mindennap, persze kocsma is van ott, de sűrűn van amikor rendőröket hívnak oda, vagy úgy ordibálnak már hogy a szomszéd utcában is hallani azt. Sőt egyszer volt olyan balhé arrafelé hogy még nálunk is lehetett hallani az ordibálást meg a zenét, és az 500 m távolság legalább.
Haveromék piszokul megbánták hogy odaköltöztek, de nem tudják eladni, és ennyi.
Lehet hogy ez a lehetőségetek nem lesz többé hogy álomház, de szerintem még nézegessetek jobban körül, mert lehet találtok egy hasonlót amin igaz lenne egy kisebb munka, de lehet hogy azt még otthonosabbá lehet tenni főleg ha még a környék is jó.
Ahol én lakok az sem jobb környék, de legalább nyugisabb valamivel, annyi a szerencsém hogy ha gáz van könnyebben léphetek mert ez csak albérlet, és a tulaj mondta hogy bármikor mehetek ha akarok csak időben szóljak.
Én nem venném meg.
Az ordibálás ellen nem tudsz mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!