Hogy lehet a befőttes üvegekről az előző matrica ragasztóját eltüntetni?
Figyelt kérdés
Üvegfestéssel szeretném őket díszíteni,de némelyiken maradt ragasztó amit szeretnék leszedni.Van valami jó tippetek?2009. szept. 10. 14:23
3/9 anonim válasza:
Használj új befőttes üvegeket,az a legegyszerűbb:))
4/9 anonim válasza:
Erre van egy nagyon egyszeru modszer, en se hittem a szememnek. Kapard le amennyire tudod, utana szigszalagot vagy celluxot ragassz ra ragaszto helyere es tobbszor rantsd le. Ismeteld meg ameddig le nem jon, igy ossze se karcolod. Mindenkepp nyom nelkul le fog jonni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. szept. 10. 19:38
6/9 anonim válasza:
Körömlakk lemosóval is nyom nélkül lejön.
7/9 anonim válasza:
Én is a sebbenzinre esküszöm. Nem tétel az ára, csak jól csavard vissza a kupakot, mert elillan...
8/9 anonim válasza:
Hátha még valaki rákeres erre a kérdésre... (ahogy én is tettem ma este, kétségbeesésemben, miután egy masszív ragasztós üvegen MINDENT bevetettem - körömlakklemosót, alkoholt, citromleves-vizes forralást... és nem jött le, sebbenzin meg nincs itthon): ABLAKPUCOLÓ SZER!!! Pillanatok alatt lehozta. :) (mondjuk nem bóvli, az lehet, hogy nem ilyen jó)
9/9 anonim válasza:
nekem a CIF + szivacs dörzsi fele vált eddig be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!