Wc dugulás. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Egyre nehezebben,lassabban folyik le a víz és egyéb.Szerintem eldugult a lefolyó.A lefolyócső több mint 10 méter hosszú ezért a hagyományos,boltban kapható csőgörény,ami csak 3,5 méter nem ér semmit.Tud valaki hatékony módszert,vagy valamilyen szert ami a wc-be öntve feloldaná a dugulást?2013. febr. 16. 11:09
1/6 anonim válasza:
Lehet , hogy vízkő lerakódott és azért nem tud lefolyni rendesen . Önts bele vízkőoldót és had állni legalább 10 percet . Én boltban szoktam látni 15m-res cső görényt is , de neten is tudsz venni ekkorát .
2/6 anonim válasza:
"boltban szoktam látni 15m-res cső görényt is , de neten is tudsz venni ekkorát ."
Ezt el kell felejteni. 22mm-es csőgörénnyel(gépi)
a megoldás.
3/6 A kérdező kommentje:
A boltival mi a baj?És a gépit azt honnan,hogyan?
2013. febr. 16. 12:18
4/6 anonim válasza:
Ilyen dugulást vízkőlerakódás nem okozhat.Valami szilárd
dolog került a lefolyó rendszerbe,ami elakadt.Lehet olyannal is próbálkozni,hogy a wc pumpát a wc csésze lefolyójába tenni,azaz lezárni vele,tartályból ráengedni
a vizet,mikor már telik meg,akkor megpumpálni.Lehet hogy a
nagyobb hirtelen vizmennyiség,meg a pumpával való löket
kimozditja a dugulást .
5/6 anonim válasza:
Nem tudom kertes,vagy társas ház. Lehet slaggal is,a végét le kell szűkíteni valami szűkítővel,és jól erősen odafogatni a slaghoz,bilincs v dróttal,és ha megoldható akkor kívülről kellene befelé a lakás felé felnyomni,ha rövid a slag akkor megtoldani.És jól átmosatni. Ez a megoldás szinte ingyenes és csodákra képes!!!
6/6 anonim válasza:
Nem húztátok le az illatosítót véletlenül??
Az szokot váratlan dugulást okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!