A lakásunkban meleg van, főleg a 4 éves pici miatt. A wc viszont jéghideg. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Hősugárzó nem fér el.2012. dec. 9. 18:51
1/11 anonim válasza:
Nincs ott radiátor vagy miért hideg?
Hősugárzót ne is tegyél, kicsi első dolga lesz közelebbröl megnézni mi is az.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak vékonyka csövek vannak, radiátor nincs. Még törölközőszárítóban gondolkodom, nem tudom, az mennyi hőt adna le...
2012. dec. 9. 19:14
3/11 anonim válasza:
hagyd nyitva az ajtót kicsit, hogy bemenjen a meleg. Sokat úgysincs ott, nem fog megfázni
4/11 anonim válasza:
Ha a csövek bennvannak akkor tegyetek be egy radiátort, az nem olyan nagy mutatvány. Minden szempontból jobban jársz mintha belemerülnél valami elektromos kütyübe.
Az ajtó nyitva hagyását azért nem irtam, mert ha ez külön épület akkor értelmetlen, ha pedig lakáson belül van akkor én biztos nem örülnék neki ha klotyó után bárki nyitvahagyja a wc ajtót.
5/11 anonim válasza:
Egy falra szerelhető hősugárzó sem fér be? Azt teheted olyan magasra, hogy a gyerek ne piszkálja.
6/11 Zsolt75 válasza:
Amennyiben vannak csövek, a törülközőszárító vagy a korábban említett radiátor jó megoldás.
Lehetne még elektromos padlófűtés is de az nagyobb átaakítással jár.
A fűtőtestek felszerelése a legegyszerűbb és legolcsóbb.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akkor a törölközőszárító ad le elég hőt?
2012. dec. 9. 19:39
8/11 anonim válasza:
A törölközőszárító lényegében radiátor, csak olyan bordásfal-formájú, hogy teregetni lehessen rá.
10/11 anonim válasza:
Nekünk a fürdőszobában van elektromos törölközőszárító,de nagyon kevés meleget csinál, egész nap azzal fűteni luxus és drága,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!