Beleöntöttem a lefolyótisztítót a zuhanyzóba és eldugult teljesen az egész lakás! Most mit tegyek?! : Z
Miutan beleontottem a lefolyotisztitot a zuhanyzo lefolyojaba, eldugult az egesz rendszer, csak maximum egy jo ido utan megy le, mindharom helyen nagyon nehezen, radasul ugyanugy a konyhaban es fudoszobaban is. Nem tudom mitevo legyek??!!
Felhivtam dugulaselharitot, es azzal riogat hogy belekotott valoszinuleg a csorendszerbe a dugulaselharito folyadek es ezert falat kell bontani es az egeszet kicserelni, ami szerinte kb 100.- 150.000 Ft lesz!!!!???
Hallottatok mar ilyenrol!???
Netan tud valaki megbizhato, jo vizvezetekszerelot?
Még nem hallottam ilyenről, hogy belekötött volna a lefolyótisztító folyadék a csőrendszerbe.
Kezd el WC pumpával pumpálni a lefolyókat "visszafelé" haladva. Először azt, amelyik a legközelebb van a rendszerben a csatornához és így tovább távolodva. Meleg vízzel.
Egy ejszakan keresztul alt a lefolyotisztito folyadek benne, de szerintem megprobalom meg a mr. muscle-t, mert az eleg eros hatha feloldja.
Koszonom a valszokat, mindenkit felpontoztam!
:) nagy megkönnyebülés, ugy-e?
nekünk tavaly télen elfagyott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!