Beleöntöttem a lefolyótisztítót a zuhanyzóba és eldugult teljesen az egész lakás! Most mit tegyek?! : Z
Miutan beleontottem a lefolyotisztitot a zuhanyzo lefolyojaba, eldugult az egesz rendszer, csak maximum egy jo ido utan megy le, mindharom helyen nagyon nehezen, radasul ugyanugy a konyhaban es fudoszobaban is. Nem tudom mitevo legyek??!!
Felhivtam dugulaselharitot, es azzal riogat hogy belekotott valoszinuleg a csorendszerbe a dugulaselharito folyadek es ezert falat kell bontani es az egeszet kicserelni, ami szerinte kb 100.- 150.000 Ft lesz!!!!???
Hallottatok mar ilyenrol!???
Netan tud valaki megbizhato, jo vizvezetekszerelot?
Hat nagy!
Ugy orultem mikor vegre elkedzett bugyogni, majd kidugulni... egy jo eros pumpalas azert kellett neki meg forro viz.
A vizvezetekszerelo meg jo uzletet lat az emberben, egyszeruen nem segitseget akar nyujtani...
Gondolom kerteshazban laktok, talan lakasban nem igen fagy el a tobbiek korbefutenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!