Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek?!

Érdekelne a véleményetek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szeretném kikérdezni a véleményeteket egy házról.

itt egy kép:

[link]

Nem ugyanilyen lenne,hanem nagyobb,de viszont fából,mint látható. Szerintetek megérné ? nagyon olcsó most. Belülről Tesóm férje leszigetelné igaz még nem beszéltünk vele róla ( külön élnek,de papíron még férj és feleség,és jó barátok,+ pedig híres kőműves :) )

Szerintetek megérné? lehet ezt egyáltalán belül mondjuk hungarocel ( nem tudom a hivatalos nevét amit szoktak rakni a házakra) és arra valami beton? hogy lehessen festeni ilyenek? meg szerintetek fáznánk benne? nem korhadna el? szeretnénk egy ilyet felépíttetni,nagyon szépek is,csak félek h elkorhad ha esik az eső egy idő után vagy nem tudom.. :D nem vagyok jártas ezekben.. :(

lehet egyáltalán ebbe áramot,vizet beköttetni? v hogy?

jelenleg panelban élünk,és szeretnénk egy kertes házat,de itt külföldön olyan drága :( ti csináltatnátok? kicsit aggódok hogy milyen lehet.. vagy hogy fázunk,vagy szét fújja a szél :DD nem tudom tényleg elképzelni. ezért kérném a véleményeteket. minden érdekel,jó rossz stb :) A képen amit láttok,ahhoz hasonlót szeretnénk,persze nagyobban.. de akkor is fa!! . Szerintetek?

Köszönöm a válaszokat :) Sziasztok!:)

2013. febr. 8. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem álmaim háza rönkből van :)))))) Vannak előnyei meg hátrányai is a téglával szembe noh de minek nincs előnye és hátránya??? Egyébként vannak országok ahol nem repkednek állandóan a 20-30 fokok és ott fából vannak a házak. Egyébként a fa télen nem hűl annyira le mint a tégla...oké itt lehetne írni a szigetelést is és akkor a tégle se lenne annyira hideg.A páratartalom se magas egy fa házba
2013. febr. 8. 09:41
 2/3 anonim válasza:
én is gondolkodtam már hasonlón mert ezeket a házakat a legelérhetőbb megvalósítani egy szegény Magyarnak... erre én is kíváncsi vagyok hogy vajon meg e lehet oldani a szigetelését és hogy vajon milyen karbantartást igényel..
2013. febr. 8. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A ház szép de 6 cm vastag a fala.Belülről nagyon vastag szigetelés kellene hogy meg ne faggy és minimum telibe lambériázni az egészet hogy szép legyen belül is .És majd rájössz hogy téglából olcsóbb mint fából.Azt írod nagyon olcsó most na de 6 centis fallal?Hétvégi háznak való.Ha állandó háznak szeretnél hasonlót egy vagyon lenne.
2013. febr. 8. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!