Érdekelne a véleményetek?!
Sziasztok!:)
Szeretném kikérdezni a véleményeteket egy házról.
itt egy kép:
Nem ugyanilyen lenne,hanem nagyobb,de viszont fából,mint látható. Szerintetek megérné ? nagyon olcsó most. Belülről Tesóm férje leszigetelné igaz még nem beszéltünk vele róla ( külön élnek,de papíron még férj és feleség,és jó barátok,+ pedig híres kőműves :) )
Szerintetek megérné? lehet ezt egyáltalán belül mondjuk hungarocel ( nem tudom a hivatalos nevét amit szoktak rakni a házakra) és arra valami beton? hogy lehessen festeni ilyenek? meg szerintetek fáznánk benne? nem korhadna el? szeretnénk egy ilyet felépíttetni,nagyon szépek is,csak félek h elkorhad ha esik az eső egy idő után vagy nem tudom.. :D nem vagyok jártas ezekben.. :(
lehet egyáltalán ebbe áramot,vizet beköttetni? v hogy?
jelenleg panelban élünk,és szeretnénk egy kertes házat,de itt külföldön olyan drága :( ti csináltatnátok? kicsit aggódok hogy milyen lehet.. vagy hogy fázunk,vagy szét fújja a szél :DD nem tudom tényleg elképzelni. ezért kérném a véleményeteket. minden érdekel,jó rossz stb :) A képen amit láttok,ahhoz hasonlót szeretnénk,persze nagyobban.. de akkor is fa!! . Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat :) Sziasztok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!