Dusnokicsabi kérdése:
Sürgős! Egy filctollbétét ment szét a kezemben, es nem tudom leszedni. Mivel próbáljam?
Figyelt kérdés
Citromlé, benzin, már volt.2013. febr. 7. 21:54
2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos az se segít, de köszönöm.:/:)
2013. febr. 7. 22:02
3/13 anonim válasza:
Alkohollal esetleg, pl. kézfertőtlenítő.
Esetleg sminklemosó folyadék (a neten olvastam, én olyat nem tartok itthon hogy ki is próbáljam).
Ha valami jobb minőségű, márkás alkoholos filc, pl. Edding, akkor ne várj csodát - egyszer majd lekopik. :)
4/13 Shai-Hulud válasza:
Én nitrohígítóval mostam le filcet, az sikerült. De persze ez függ a filc fajtájától is.
5/13 Joshy Ca$h válasza:
Ja nitro-val minden lejön, de ha sokáig sikálod nagyon kiszárítja a kezed. Festékboltba biztos kapsz.
6/13 anonim válasza:
Kromofág. Készülj rá, hogy 30 másodperc után csípni kezd, 1 perc után bőrpír jelentkezik és fájdalmassá válik, 5 perc után pedig bőr se marad a kezeden. De 30 másodpercen belül garantáltan leszedi. Bő, hideg folyóvízzel mosd le.
7/13 anonim válasza:
Duna kézmosó paszta. Autószerelő ismerős ajánlotta, mindent leszed, nekünk eddig nagyon bevált mindenféle kosznál, oljos, zsíros, akármilyen szennyeződésnél.
8/13 TappancsMancs válasza:
A kromofág nagyon erős!!! Épp egy kicsit kibírsz vele és annyi. Ha kicsit megpróbálod akkor egész kicsit önts e kezedbe de azt is folyó víz mellett. Az rámegy a kezedre és kb már csípi is. Én kihagynám.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, nitrohígitó lett az áldozat és többszörös mosás után és kis kopás segítségével majdnem teljesen eltűnt. Köszi.:)
2013. febr. 8. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!