Miért van ennyi féle tejpép? Banános, vanilliás, kekszes, folyékony, cukormentes stb. Mindet próbáljam ki, hogy melyik jön be a kicsimnek? Ti végig próbáltátok mindet?
Megőrülök attól, hogy minden termékből 100 száz féle van. Mi alapján válasszak?
4 hónapos lesz a kislányunk, és szeretnék adni neki tejpépet.
Én előbb kipróbáltam a kettőt, amiből termékmintát kaptam - kértem. Az egyi termékmintát a rossmannban kiváltható Hipp 2. csomagban kaptam - ez a Hipp barack ízű tejpép volt. A másikat a milumil oldalán rendeltem, lehet ingyenes termékmintát kérni! Ez a Milumil Tejberizspép Vaníliás.
Mindkettő ízlett a kisfiamnak, ezekből fogok venni neki, de valószínű kipróbálok még több fajtát. Az áruk is eltérő.
Na igen! Az ár sem elhanyagolható.
Most azon vagyok, hogy elküldök egy pár e-mailt, és kérek termékmintát. (Milupa, Nestlé stb. ) Hátha küld valaki. :) A milumil honlapján láttam, hogy lehet kérni.
Egyébként ezeket a tejpépeket bármely drogériában meg lehet vásárolni, igaz? Nem vényköteles?
A Humana 600 ft kb, a Milumil 850 ft, a dm-es rossmann-os márkájú 600 ft.
Esetleg ha van a közeledben Müller, ott általában mindig van dupla csomagos, akciósan kb 900 ft, így jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!