Nagyon szennyezett a ráégett olajtól az az edényem, amiben sütöm a krumplit, meg a húst. Mivel próbáljam megtisztítani?
Figyelt kérdés
Zsíroldóval próbáltam,nem hozza le...2010. szept. 6. 09:21
1/9 anonim válasza:
Szappanos dörzsit tudnám ajánlani.
2/9 A kérdező kommentje:
Sima szappannal bekent dörzsi szivacsra gondolsz?
2010. szept. 6. 09:44
3/9 anonim válasza:
Áztasd be jó mosogatószeres vízbe mondjuk három napra. Utána sokkal könnyebben le fog jönni. Én az albérletünk kb 10 éve nem takarított tűzhelyrácsával csináltam ezt, nem mondom, melós volt utána is, de teljesen lejött minden. A nagyját késsel lekapartam (ilyen gumiszerű izévé állt össze), a maradékot meg mosogatószerrel le tudtam dörzsölni.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem megfelelő minőségű zsíroldót vettél. Nagy különbség van közöttük...
5/9 anonim válasza:
A hideg zsíroldónak le kell szednie mindent.
6/9 anonim válasza:
Well Done hideg zsíroldó csodákra képes. A Flóraszept zsíroldó is jól használható, az szódabikarbónás is.
7/9 anonim válasza:
A szappanos dörzsi egy speciális tisztítószerrel beitatott "dörzsi.
ilyen néven lehet kapni üzletekbe.
Nekem nagyon bejött.
nem túl drága, sokáig jó, mert sok van benne."
8/9 A kérdező kommentje:
Értem,még nem találkoztam vele, de ha látok,veszek.
2010. szept. 7. 08:17
9/9 anonim válasza:
Well Done-t használok én is. A járólapot is azzal szoktam időnként megsúrolni műanyag partvis segítségével. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!