Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti Pár hét alkalmával visszavi...

Ti Pár hét alkalmával visszaviszitek a ruháitok a hmbe hogy ujra csereljetek? Így mennyi mosoport sporoltok? Mennyiszer mostok egy honapban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mert, mi ez az akció?

Jó tudni, hogy használt ruhákat is lehet kapni ott. Akkor már inkább a turi. Ott is vannak új cuccok, azok legalább márkásak, és az enyémek is maradnak. Ráadásul nem drágábban. ...és ha használtat veszek, tudatosan veszem meg, nem pedig úgy, hogy újnak hiszem.

2013. febr. 4. 07:51
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát akkor ne áltasd magad mert az orsayban c und a ban st b mindenhol visszaveszik vagy visszacserélik a ruhákat pár néten belül. És sokan csinálják ezt körforgásban pl orsayban a barátnőm neki az jön be. Úgyhogy elvileg minden bolt tele van használt ruhákkal.

S mivel ruházati eladó a lányom sok boltban volt gyakorlaton és dolgozott pár helyen elmondhatom hogy dolce gabbanaban is visszaveszik az árut csak az nem az átlag pénztárcájának valo, de így nyilvánvaló hogy aki többszázázerért vásárol az is használt ruhát vesz. Sőt pl artz modell üzletben meg az eladók hazaviszik a ruhákat hordják és utána visszaakasztják aztán megint másikat visznek haza stb.ez így müködik csoda hogy ezt sokan nem tudják??

Turis cuccot én tuti nem vennék olyan büdós van a turikban

2013. febr. 4. 10:34
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg büdi van a turkálóban ?:-DDD hát lehet, hogy 1000x igényesebb emberek vásárolnak ott mint te! Mert mielőtt felvesznek valamit kimossák!!!! Tudod te mennyi vegyszerrel kezelik az anyagokat mielőtt ruhát varrnak belőlük. Azért remélem életed folyamán előfordult már, hogy új ruhát kimostál első felvétel előtt, és láthattad mennyi kosz, festék, és egyéb dzsuva jön ki belőlük.... én még új zoknit se veszek fel anélkül, hogy előtte kimostam volna. Simán vállalom, hogy öltözök turiból, sőt kisfiamnak is veszek onnan ruhát, mert 2 hónap alatt kinövi. Előtte természetesen 60 fokon mosom, majd 3 pontos vasalás, tudod az is fertőtlenít, bár nem feltételezem rólad, hogy tudod, ha a mosáson spórolsz... Nem attól lesz valaki, menő és igényes, hogy márkás koszos cuccokban jár. Eszembe nem jutna ilyen...
2013. febr. 4. 12:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Kimossak az anyagokat nagyüzemileg varrás előtt mert ósszemennek ezert be kell avatni régen dolgoztam szabóként.
2013. febr. 4. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
hát aki annyira igénytelen,hogy az újonnan vett ruhát nem mossa ki (a fajtátok miatt is) az magára vessen. Ez annyira szánalmas. Nem telik mosóporra de ruha vásárlásra igen? Gáz vagy kedves kérdező....nagyon gáz.
2013. febr. 4. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt végképp nem értem: ruhát csak úgy,minden ok nélkül visszavesznek ilyen neves üzletek? Még a kínaiban sem létezik ilyen! Most komolyan a C&A-ban vagy Orsay-ben visszahajtogatják a polcra a használt, különféle illattal, stb befújt ruhákat? Szóval átvitt értelemben ezek a boltok nagy ruhásszekrények, ahonnan bárki csak úgy öltözködhet?!
2013. febr. 5. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
86%

Ez a magatartás olyan, mint hitelből építkezni, vagy luxuséletet élni, miközben nem teheted meg a saját vagyonod alapján. Hatalmas sznobizmus, menőzés, kitűnni vágyás hogy csak azért cserélgeted, hogy úgy tűnjön a külvilág zámára, mintha gazdag lennél.

Én egyébként kötve hizem, hogy mielőtt újra kirakják, nem tisztítják meg, mert amit szoktam vásárolni ruhát, annak mindig van egy jellegzetes bolti-ruha szaga. Ezért is mosom ki mindig mielőtt felvenném.

2013. febr. 5. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!