Ti Pár hét alkalmával visszaviszitek a ruháitok a hmbe hogy ujra csereljetek? Így mennyi mosoport sporoltok? Mennyiszer mostok egy honapban?
Mert, mi ez az akció?
Jó tudni, hogy használt ruhákat is lehet kapni ott. Akkor már inkább a turi. Ott is vannak új cuccok, azok legalább márkásak, és az enyémek is maradnak. Ráadásul nem drágábban. ...és ha használtat veszek, tudatosan veszem meg, nem pedig úgy, hogy újnak hiszem.
Hát akkor ne áltasd magad mert az orsayban c und a ban st b mindenhol visszaveszik vagy visszacserélik a ruhákat pár néten belül. És sokan csinálják ezt körforgásban pl orsayban a barátnőm neki az jön be. Úgyhogy elvileg minden bolt tele van használt ruhákkal.
S mivel ruházati eladó a lányom sok boltban volt gyakorlaton és dolgozott pár helyen elmondhatom hogy dolce gabbanaban is visszaveszik az árut csak az nem az átlag pénztárcájának valo, de így nyilvánvaló hogy aki többszázázerért vásárol az is használt ruhát vesz. Sőt pl artz modell üzletben meg az eladók hazaviszik a ruhákat hordják és utána visszaakasztják aztán megint másikat visznek haza stb.ez így müködik csoda hogy ezt sokan nem tudják??
Turis cuccot én tuti nem vennék olyan büdós van a turikban
Ez a magatartás olyan, mint hitelből építkezni, vagy luxuséletet élni, miközben nem teheted meg a saját vagyonod alapján. Hatalmas sznobizmus, menőzés, kitűnni vágyás hogy csak azért cserélgeted, hogy úgy tűnjön a külvilág zámára, mintha gazdag lennél.
Én egyébként kötve hizem, hogy mielőtt újra kirakják, nem tisztítják meg, mert amit szoktam vásárolni ruhát, annak mindig van egy jellegzetes bolti-ruha szaga. Ezért is mosom ki mindig mielőtt felvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!