Ti szoktatok élni a lehetóséggel hogy visszaviszitek 30 napon belül a hmbe a ruhákat? Olyqt is qmit hordtatok? Miért éri ez meg nekik?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 17:08
1/7 anonim válasza:
Sose vittem még vissza ruhát, szeretem amiket megvettem, jók is rám.:)
2/7 A kérdező kommentje:
Én ugy oldom meg a ruhatáram olcsón hogy mindig visszaviszem és kicseréltetem így mindig uj ruháim vannak
2012. okt. 5. 17:21
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj de ez egy elég érdekes megoldás... Én nem bántani akarlak, semmi baj azzal ha nem engedheted meg magadnak hogy ott vásárolj, de nem trükközéssel kellene megoldani.
5/7 A kérdező kommentje:
A barátnőim is ezt csinálják sztm sokan.kiváncsi lettem volna innen is hányan de látom nem nagyon
2012. okt. 5. 21:57
6/7 anonim válasza:
kedves kérdezö
én ezidáig még mindig ugy választotam hogy nem kellet visszavini .
7/7 A kérdező kommentje:
De jo neked en is ugy megtartanam de akkor nem lenne masik
2012. okt. 6. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!