Mindig időben visszaviszitek a kikölcsönzött könyveket a könyvtárba?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem tudom hogy van, de nálunk ingyenes a könyvtár, úgyhogy olyanokat kérdeznék, akiknél szintén. Mert ha nálunk a késedelemért fizetni kéne, akkor szerintem én sem késnék vele.2010. jan. 10. 10:42
1/8 anonim válasza:
nálunk 5 napot lehet késni ingyen,onnantol 20forint/nap
de évente van 1 hét,amikor ingyen vissza lehet vinni a régóta vissza nem vitt könyveket
ált időben visszaviszem,mivel egyetemen van a könyvtár,ott meg naponta vagyok,meg mindig kell vmi ujabb könyv,és nem szeretem ha 4-5 darabnál több kinnvan nalam
L
2/8 anonim válasza:
én sosem viszem vissza időben, mindig csak ha jön a felszólítás :D arról eszembe jut, egyébként nem
3/8 anonim válasza:
Eddig csak a főiskolám könyvtárából és a Szabó Ervinből kölcsönöztem, a suliba mindig időbe visszavittem, az utóbbinál meg lehet on-line hosszabbítani, ha mégse tudom időben visszavinni, úgyhogy ha úgy látom, nem érek a végére, meghosszabbítom, még sose késtem.
4/8 anonim válasza:
Igazából nem. A szeptemberben kikölcsönzött könyvek itt porosodnak a polcomon. Nem jött még a felszólítás... :)
Ja, és csak 1 hónapra kölcsönöztem ki őket...
5/8 anonim válasza:
nálunk vizetni kell már akkor is ha csak egy napot késel.
de a régi könyvtár, ahova jártam, ott nem kellett fizetni, és volt hogy több hónapot is késtem...
6/8 anonim válasza:
Néha pár napot csúszok,felszólítót nem küldenek,viszont mindennap/könyvért fizetni kell.Ilyenkor még mondom is a könyvtárosnak,most támogatom a könyvtárat(ráfér)
7/8 anonim válasza:
Az eddigi csúcsom 1 éves késés és 6400 ft-os késedelmi díj :D
8/8 A kérdező kommentje:
Huh, 6400 ft, nem semmi. Köszi a válaszokat, úgy látom, azért vannak olyanok akik szintén nem olyan rendesek. :) Egyébként nálunk nem kell fizetni, nálunk az így a "falu" szolgáltatása, és akiket én ismerek, azok se nagyon szokták visszavinni időben. :)
2010. jan. 11. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!