Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a téli fűtéskölt...

Hogyan tudnám a téli fűtésköltséget csökkenteni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csavard le, mi is azt tesszük. Vegyél fel pulovert! Párologtass, 2-3 fokkal melegebbnek érzed. Főzz forró teát.

Tömd el a réseket! Szigeteltesd a falakat! Cserél nyílászárót! Cserélj fűtési rendszert!

Mivel fűtessz?

2009. szept. 3. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi reggel kikapcsoljuk, amikor elmegyünk otthonról, majd este, mikor hazaérünk, belangyosítunk. De csak egy szobában. Meg is van az eredménye, penészedik a fal cudarmód, ill. a többi helyiségben látszik a lehellet :-) Régebben még fűtöttük az egész lakást, egész nap, hogy ezt elkerüljük. Most már ezt nem tudjuk finanszírozni :-(
2009. szept. 3. 15:43
 3/4 anonim válasza:
Télen, amikor az a nagy hideg volt, mesélte az egyik egyházi vezető a rádióban, hogy ők gyerekkorában a négyszobás házukból télen csak egyet fűtöttek és ott laktak mindannyian. Ez is beválik...
2009. szept. 4. 16:14
 4/4 anonim válasza:
Én péládul az ilyen fogyóeszközökön szertek sporolni,bár pénzügyileg nem állok roszul,de azért nem kell pocsékolni,még több jut más fontosabbra. Fűtés terén én azt a szobát fűtöm,ahol a legtöbbet vagyok. Szigetelt amugy a ház,de nem tul sokat ér. Felfűtöm a szobát kb. egy órahossza alatt egy igen magas hőfokra,olyan 28 celsiusra,aztán leveszem a fűtést. Ez kb. 4- 5 óra latt hüll ki 23 celsiusra. Így ki lehet húzatni napi három órahosszányi fűtéssel,és ha alszok,akkor meg beatkarozzók, az kb. 6 -7 óra kieső idő,meg amíg nem vagyok otthon azt sem kell fűtésben számítani. Így nem rossz szerintem,meg rövidgatyában kényelmesen is elvagyok otthon, én magam részéről nem szeretek 5 pulcsiban egyszerre ücsörögni meg télisapkábna otthon a fotelban. Az a napi 2 -3 órahossza fűtés maxon meg szerintem kizárt hogy annyira húzós lenne árban.
2010. okt. 6. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!